hibyqermez مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1791 عنوان واکنشم من باید چطور باشه 60 بازدید | 3 پست همکارم امروز منتظر بود تا شیفت من تموم شه از اتاقم اومدم بیرون، شروع کرد با لبخند زل زدن و بعد اینکه رفتم ،متوجه شدم اون رفت تو اتاقش این آقا خیلی وقته همینطوری ادامه میده اما جلو نمیاد ،نه تموم میکنه نه جلو میاد مي خواستمت ولي نموندي پيشم،حتي بموني عاشقت نميشم🎶.🖤🦋دوست داشتم ویکتور اما دیگه سعی میکنم نداشته باشم...🖤ولی من بعد شناختت،به خودم قول دادم پسرامو درست تربیت کنم🌱♥️🩹........🕊💚🤍♥️ 1404/02/23 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستیh عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2606 بی تفاوت باش...اگه میلی داشته باشه بزبان میاد...اگرم چیزی نگف رفتاراش ندید بگیر هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
hibyqermez مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1791 شاید منظوری نداره هزار بار پیش اومده مي خواستمت ولي نموندي پيشم،حتي بموني عاشقت نميشم🎶.🖤🦋دوست داشتم ویکتور اما دیگه سعی میکنم نداشته باشم...🖤ولی من بعد شناختت،به خودم قول دادم پسرامو درست تربیت کنم🌱♥️🩹........🕊💚🤍♥️