2777
2789
عنوان

بخاطر مادرشوهرم میخام طلاق بگیرم

3867 بازدید | 93 پست

پریشب تولد ۲۴ سالگیم بود 

پدرم برام گرفته بود ازونجایی که با خانواده شوهرم قهر بودم دعوتشون نکردم ولی شوهرم سرخورد برداشت آورد موقع کادو دادن هم گفت من پسرمو بزرگ کردم دادم به تو خودش کادوئه پسرم نمیدونم اله بله پسرم قدش بلنده اصلا شعر میبافت بهم هیشکی نمیفهمید چی میگه از این ورم مامانم بهش برخورد دعوا شد هیچ نفهمیدم آخرش چیشد 

الانم خونه بابامم میخوام جدا شم 

ماشین و یدونه مغازه اسممه که نصف پولشون رو خودم دادم اصلا 

شوهرم با کمک پدر من آدم شد 

میخوام پدرشو درارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهم ساده ای ساده معلومه اصلا مدیریت بلدنیستی 

دست پیش میگرفتی مگه بده کسی ازشوهرت تعریف کنه خاک بهت واقعا خیلی بچه ای 

درست اون لحنش و احترامی نداشت برات اما تو چرا اونو به خواستش رسوندی ای دختر ساده مامانتم ساده ترازخودته

خوبه طلاق بگیر 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بگو همه بچه هاشونو بزرگ میکنن بچه هاشون فردا باز ازدواج میکنن و همین منوال از زمان ادم حوا وجود داشته دیگه پسرم بزرگ کردم دادم بهت کادو چیه مگه پسرش اسباب بازیه 

قهرتون واسه چی بود؟ببین شوهرت چی میگه 

اگه خودش خوبه هیچی نمیگه چیکار با خانوادش داری 

..

عزیزم اگه شوهرت آدم خوبیه به خاطر یکی دیگه زندگیتو از هم نپاشون

سوهرم رفتار مادرشو خیلی خوب میدونه 

باز چرا برداشته آورده آخه 

کل فامیل پشتمون پچ پج میکردن یادش میوفتم قلبم تیر میکشه