غریب نواز هستن اما نه در حدی که ازدواج کنن. معمولا با هم فرهنگ خودشون ازدواج میکنن
کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
من طرفی ندارم اما دیدم اون سمت اتفاقاباغریبه وفارس ازدواج کردن زندگی خوبی هم دارن
خب هست از این مورد ها ولی کمه
کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
چون من از سن کم سرکار رفتم از 19 سالگی سفر مجردی رفتم پدرم بین منو بردارم تو آزادی هیچ فرقی نذاشته هیچ وقت کلا بخاطر نوع تربیت پدرم با فرهنگ اون سمت تفاوت داشتم که نمیشد کنار اومد باهاش بعد ما کرمانشاه زندگی نمیکنیم بخاطر همین خانواده ام اصلا راضی نمیشدن که برای زندگی اونجا برم