2777
2789
عنوان

مردان کورد

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 89 پست

غریب نواز هستن اما نه در حدی که ازدواج کنن. معمولا با هم فرهنگ خودشون ازدواج میکنن 

کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اتفاقا رسمه طرفت کنگاوریه؟؟به صورت کلی سنتی هستن ولی بازم نمیشه نظر داد هر کس ی مدلیه

من طرفی ندارم اما دیدم اون سمت اتفاقاباغریبه وفارس ازدواج کردن زندگی خوبی هم دارن 

من طرفی ندارم اما دیدم اون سمت اتفاقاباغریبه وفارس ازدواج کردن زندگی خوبی هم دارن

خب هست از این مورد ها ولی کمه

کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

شما از داخل زندگیشون خبر نداری که

و ظاهر میبنی

و اینکه ازدواج با قوم دیگه فقط ۱ از ۱۰۰۰ ممکنه خوب باشه

وگرنه اشتباهه 

حتی میگم بین هرشهری با شهر مجاورش هم تفاوت

چه برسه قومی با قوم دیگه

کوردم و #گلونی نماد کوردواریم است

البته برای چندسال پیش بوده

خواستگار کورد داری؟ 

چرا

چون من از سن کم سرکار رفتم از 19 سالگی سفر مجردی رفتم پدرم بین منو بردارم تو آزادی هیچ فرقی نذاشته هیچ وقت کلا بخاطر نوع تربیت پدرم با فرهنگ اون سمت تفاوت داشتم که نمیشد کنار اومد باهاش بعد ما کرمانشاه زندگی نمی‌کنیم بخاطر همین خانواده ام اصلا راضی نمی‌شدن که برای زندگی اونجا برم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

شما از داخل زندگیشون خبر نداری کهو ظاهر میبنیو اینکه ازدواج با قوم دیگه فقط ۱ از ۱۰۰۰ ممکنه خوب باشه ...

می دونم فرهنگ هامتفاوته اماعشق ک این چیزا متوجه نیس