2777
2789

کسایی که شوهرشون خیانت کرده .

کتک میزده .

بددهن بوده 

و خیلی چیزای دیگه 

از اول همینجوری بود؟

یا بعدا این طوری شد ؟

من چند ماهه سر زندگیمم و با دوران عقد و نامزدی و همه چی تقریبا دو سه ساله با همسرمم .

اوایل مدام قربون صدقه م میرفت مدام محبت میکرد .

بعد این قربون صدقه ها روز به روز کمتر شد .

اون موقع تا حالا نشده بود با هم دعوا کنیم .

بحثای کوچیک کرده بودیم ولی تا حالا به هم بی احترامی نکرده بودیم .

از وقتی اومدیم سر زندگیمون چند بار تو دعوا بهم فحش داد و سرم داد زد و گفت خفه شو ، بیشعور احمق .

البته سریع ازم عذرخواهی کرد و کادو خرید از دلم در اورد .

ولی من با خودم میگم این ادم که از گل نازک تر بهم نمیگفت الان به خودش اجازه میده سرم داد بزنه و بهم بگه خفه شو .

از کجا معلوم دو سال بعد فحشای کمر به پایین بهم نده ـ

از کجا معلوم پنج سال بعد کتکم نزنه .

شوهرای شما هم اینجوری بودن؟ 

کسی یهو بد نمیشه...یا بوده دقت نشده...یا دورو بازی درآورده...اما مثلاً خیانت با گذر زمان فقط میشه گفت وفاداره یا نه...البته یه سری احتمالا از روی حرفا میشه داد.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی یهو بد نمیشه...یا بوده دقت نشده...یا دورو بازی درآورده...اما مثلاً خیانت با گذر زمان فقط میشه گف ...

همون دو رو بازی 

از شوهرم بعید نیست دو رو باشه چون خیلی دروغ میگه دروغای ریز ریز میگه و من مچش رو گرفتم .

ولی باز ادامه میده کلا انگار دروغ تو خونشه.

البته دروغ بزرگی تا حالا بهم نگفته ولی کسی که میتونه دروغ ریز بگه دروغ درشت هم میتونه بگه.

همون دو رو بازی از شوهرم بعید نیست دو رو باشه چون خیلی دروغ میگه دروغای ریز ریز میگه و من مچش رو گرف ...

آره بعید نیست...سیستم ازدواج تو جامعه ی ما به نظرم مشکل داره...یعنی اگه به من باشه دوست دارم دخترام اول با طرف زندگی کنن بعد ازدواج کنن...همچین که زیر یه سقف میری تازه می فهمی دنیا چه خبره.

کسی یهو بد نمیشه...یا بوده دقت نشده...یا دورو بازی درآورده...اما مثلاً خیانت با گذر زمان فقط میشه گف ...

شوهر شما یا اطرافیانتون 

کسی رو ندیدید که ذره ذره خودش رو نشون بده؟

مثلا اول خیلی اروم بوده 

بعد چند سال بعد کمکم عصبی بودنشو نشون داده ـ

بعد چند سال بعد کمکم فحاش بودنشو نشون داده .

البته من خودم عین اینه م ، به هیچکس بی احترامی نمیکنم ولی فحش بده فحش میدم ، کتک بزنه کتک میزنه دروغ بگه دروغ میگم ، خوبی کنه خوبی میکنم ، هر کس هر جور باهام رفتار کنه مثه خودش رفتار میکنم 

آره بعید نیست...سیستم ازدواج تو جامعه ی ما به نظرم مشکل داره...یعنی اگه به من باشه دوست دارم دخترام ...

اره دقیقااا 

من اگه یه روز بچه دار بشم کلا شوهرش نمیدم .

میگم مجرد باشه ولی ازادش میذارم تا بره پیش دوس پسرش ، با دوس پسرش خوش باشه .

ولی ازدواج اصلاا .

شوهر شما یا اطرافیانتون کسی رو ندیدید که ذره ذره خودش رو نشون بده؟مثلا اول خیلی اروم بوده بعد چند سا ...

ببین من طبق شوهر سابقم میگم اون یه سری رفتارا داشت که نشون می داد شکاکه اما من دقت نکرده بودم...یا یه شوهر عمه دارم ۱۰ سال رو سرش همه قسم می خوردن خیلییییی به ظاهر عالی بود...بعد مشخص شد تمام این ۱۰ سال یه خیانتکار عوضی بوده...ببین چند حالت هست...یا دقت نشده...یا دورو بوده...یا طی زمان عوض شده به هر حال آدمی زاد عوض میشه.

اره دقیقااا من اگه یه روز بچه دار بشم کلا شوهرش نمیدم .میگم مجرد باشه ولی ازادش میذارم تا بره پیش دو ...

من ازدواج دومم همین جور بود الان می فهمم چه قدر فرق هست بین این ازدواج و اون ازدواج سابقم...اصلاً وقتی کنار طرف زندگی می کنی...وقتی زمان می گذره...اتفاقات متنوع اتفاق میفته...اون نقابای دو طرف خواه ناخواه کنار میره و دستشون رو میشه.

ببین من طبق شوهر سابقم میگم اون یه سری رفتارا داشت که نشون می داد شکاکه اما من دقت نکرده بودم...یا ی ...

اره دقیقا 👏👏

یکی از این سه مورده معمولا 👏👏

در کل ادم باید خودشو واسه هر چیزی اماده کنه تا بتونه تصمیم درست بگیره 

اره دقیقا 👏👏یکی از این سه مورده معمولا 👏👏در کل ادم باید خودشو واسه هر چیزی اماده کنه تا بتونه تص ...

زندگی همینه باید برای هر چیزی چه خوب چه بد آماده بود.