2777
2789
عنوان

پسرخاهرشوهرم بچمو میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 31 پست
برای منم همینهبچه خواهرشوهرم خیلی وحشی و عصبیهاون پسرمنو میزنه کسی چیزی نمیگهمن یاد دادم به پسرم گفت ...

پسر من جالب اینه انگار بلد نیست بزنه وقتی هم میزنه اروم میزنه ولی دارم باش کار میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بچه هاتون زدن یاد ندین خدایی نکرده میزنن همو همو هول بدن سرشون بخوره جایی خطرناکه بهتر اینه ب اون ...

بهش گفتن ولی پسرمو دم ب دقیقه کتک میزنه دیگه به حنجرم رسیده از دستش

پسر من جالب اینه انگار بلد نیست بزنه وقتی هم میزنه اروم میزنه ولی دارم باش کار میکنم

پسرمنم اوایل نمیتونست

اصلا میترسید بزنه

چون واقعا اون خیلی وحشیه

ولی از وقتی پسرمن میزنه اونم دست و پاشو یکم جمع کرده

شناختمش .ازاونی که بزنتش میترسه.و دیگه سمتش نمیره

برای منم همینهبچه خواهرشوهرم خیلی وحشی و عصبیهاون پسرمنو میزنه کسی چیزی نمیگهمن یاد دادم به پسرم گفت ...

به پسرت داره فشار روانی وارد میشه اینکه هی میگن نکن اذیتش میکنه 

اینکه شما مخالف جمع میگی بکن دوگانگی براش ایجاد میکنه

باید دسپلین مادر مقتدر بودن رو حفظ کنید 

نرید جایی که کسی هست که روحیه بچتون رو خراب میکنه 

بله خوبه که بچتون دفاع رو بلد باشه ولی اینکه هرسری این اتفاق بیوفته روی روحیش تاثیر داره 

واقعا نرفتن مهمه 

هرکی هم گفت واقعیتش رو بگید

تا میبینی میخواد پسره نزدیک شه برو بالا سرشون 

یا وقتی اولین چنگ رو انداخت برو پسره رو بگیر دستشو بکش پرتش کن اونور وقتی مادرش ببینه عصبانی میشی از این موضوع بچشو جمع میکنه

همه جا نباید خانوم و مهربون بود گاهی باید مرز هارو نشون داد و یاداوری کرد

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

به پسرت داره فشار روانی وارد میشه اینکه هی میگن نکن اذیتش میکنه اینکه شما مخالف جمع میگی بکن دوگانگی ...

بله میدونم

تا بود خودم از دستش مادرش کشیدم

حالام نمیذارم بچم از دست بچه اش بکشه

خداروشکر که قهریم و رفت و امد نداریم 

نهایتا گاهی خونه مادرشوهرم ببینیمشون

اونم خب اکثرا دخترشون میره خونشون و مارو دعوت نمیکنن

گاهی تو مناسبتا شاید همو ببینیم.چندماهی میشه که قهریم

دقیقاهمینطوره .وقتی بخواهیم بریم خونه مادرشوهرم فورا پسرم میپرسه فلانی هم اونجاست؟

بله میدونمتا بود خودم از دستش مادرش کشیدمحالام نمیذارم بچم از دست بچه اش بکشهخداروشکر که قهریم و رفت ...

خوب کاری میکنید دوری و دوستی بهترین گزینست همیشه 

بنده خدا پسرتون ترس داره از حضورش 

واقعا میگم حتی وقتایی هم که نیازه برید بچه رو ببرید خونه مادرتون یا کسی 

تا زمانی که پسرش یاد بگیره نوع برخورد رو

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

خوب کاری میکنید دوری و دوستی بهترین گزینست همیشه بنده خدا پسرتون ترس داره از حضورش واقعا میگم حتی وق ...

بعید میدونم بچه اش رفتار درست رو یاد بگیره

مادرش که عصبی و روانیه و بچشم تمام رفتاراش رو از مادرش یاد گرفته

والا باباشم یه خورده کم داره و شیش میزنه 

بچه بدبخت از کی میخواد رفتار درست رو یاد بگیره

خیلی از اینطور آدما بدم میاد خب اون بچه کوچیک گناه داره

پررو و بیشعورن دیگه

یه بار یه جایی بودیم یه بچه دیگه بچه خواهرشوهرمو میزد و اذیت میکرد 

خواهرشوهرم همچین حرصی شده بودا

خود بجه هه هم هی گریه میکرد

بعد که مادر اون بچه رفت تو اتاق یهو خواهرشوهرم حمله کرد رو اون بچه هه گفت این دفعه بزنی میزنمتااااا

پررو و بیشعورن دیگهیه بار یه جایی بودیم یه بچه دیگه بچه خواهرشوهرمو میزد و اذیت میکرد خواهرشوهرم همچ ...

اینطوری هم خوب نیست هر دو بچه کوچیک هستن فقط اجازه ندیم همو بزنن به خوبی جلوشون رو بگیریم 

بعید میدونم بچه اش رفتار درست رو یاد بگیرهمادرش که عصبی و روانیه و بچشم تمام رفتاراش رو از مادرش یاد ...

😂😂😂😂