2777
2789
عنوان

پسرخاهرشوهرم بچمو میزنه

297 بازدید | 31 پست

پسر من ۴ سالشه خیلی بچه ی ارومیه و دلش نمیاد کسی رو بزنه میگه مامان گناه داره.پسر خاهرشوهرم نزدیک سه سالشه بیش از حد عصبی پسرمو میزنه وقتی پسرم میخاد بره اونو بزنه همه میگه نه نه ایقد همه نه بهش گفتن پسرم اصلا نزدیکش نمیشه الان بش گفتم مامان هرکسی هلت داد زدت توهم هلش بده بزنش میگه دیگه حرف نزن بدش میاد اینو بهش بگم ولی خیلی پسرمو اذیت میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا برای منم همینه

پسرمن ۸ سالشه پسر خواهرشوهرم ۴ سالشه

اون خیلی وحشی و عصبیه و همه رو میزنه

منم از اول پسرمو خوب باراوردم.اوایل اون میزد پسرم هیجی نمیگفت

بعد ها بهش گفتم وقتی میزنه توام بزن

بعد دقیقا اطرافیان به پسرمن میگن نزن درحالیکه اول اون زده

جالبه اگه پسرمن بزنتش صداشو میگیره سرش گریه میکنه

پسرمن اوایل میترسید ولی بهش گفتم اصلا مهم نیست جقدر گریه کنه یا اطرافیان جی میگن.هرجا دیدی زد توام بزن

خداروشگر ریخت نحس خودشو مادرشو خیلی وقته نمیبینیم ولی 

وقتای دیگه که میزد و پسر منم میزد 

وقتی اون گریه میکرد با لبخند به پسرم یه لایک نشون میدادم

که بفهمه کار خوبی کرده

کی میگه نه؟

همونا چرا به اون بچهه نمیگن نه؟

واقعا روحیه بچه اونقدر مهم هست که توی جمعی که کسی هست که بچه رو اذیت میکنه نری 

نرو 

با اگه میری به بچت بگو توی محدوده خودت بازی کنه نره طرف اون بچهه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

دیگه وقتی زده اخر سری میاد دلداری میدع

خودت نزار نزدیک بیاد 

من از همون اول اجازه ندادم به بچم نزدیک بشن الان حتی خواهر شوهرم و مادر شوهرم جلو بچه هارو میگیرن نمیزارن نزدیک بچم بیان

خودت نزار نزدیک بیاد من از همون اول اجازه ندادم به بچم نزدیک بشن الان حتی خواهر شوهرم و مادر شوهرم ج ...

دقیقا خیلی ربط داره به نوع برخورد مادر

از اول محدوده مشخص کنی خودشون رعایت میکنن

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

خودت نزار نزدیک بیاد من از همون اول اجازه ندادم به بچم نزدیک بشن الان حتی خواهر شوهرم و مادر شوهرم ج ...

طبقه بالاهستم تااینا میان پسرم سریع میره پیششون هرکاری میکنم نمیاد بالا در حیاطم جدا نیست

کی میگه نه؟ همونا چرا به اون بچهه نمیگن نه؟واقعا روحیه بچه اونقدر مهم هست که توی جمعی که کسی هست که ...

برای منم همینه

بچه خواهرشوهرم خیلی وحشی و عصبیه

اون پسرمنو میزنه کسی چیزی نمیگه

من یاد دادم به پسرم گفتم اگر زد توام بزن

بعد وقتی پسرمن میزنه همه به پسر من میگن نزن

اون وحشی هم صداشو میگیره سرش گریه میکنه