2777
2789

مثلا اگه بخواید یه کاری شروع کنید که هم با سرمایه ی پنجاه میلیون میشه شروع کرد و هم با پونصد میلیون .

سرمایه ی پنجاه میلیونه نهایتا یه سود ماهانه ده دوازده تومنی به شما میده ولی سرمایه پونصد تومنی میتونه به شما ماهی هفتاد هشتاد میلیون سود بده .

اگه کارمند باشید و ماهی بیست میلیون درامد داشته باشید بخواید کار ازاد انجام بدید با اولی شروع میکنید یا با دومی 

اولی....

مگر اینکه به اندازه شروع دومی پول نقد داشته باشم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومی خوبه ولی ریسکه از کجا معلوم سرمایه ات به باد نره

اره دقیقا 

ولی با اولی اگه ادم شکست بخوره میدونی پول زیادی از دست ندادی 

اگرم موفق بشی چون یه تجربه ای داره ادم ، بعدا بره سراغ دومی احتمالا تو دومی هم موفق بشه 

اونیک سودش بیشتره خب😐موندم اصن چرا سوال پرسیدی

خب سودش بیشتره دردسراشم بیشتره 

شاید اصلا نتونی محصولی که تولید کردی بفروشی 

منظورم اینه نهایته ظرفیتی که میشه ازش در اورد اینه . نه اینکه هر کسی میتونه ازش این همه پول در بیاره 

خب سودش بیشتره دردسراشم بیشتره شاید اصلا نتونی محصولی که تولید کردی بفروشی منظورم اینه نهایته ظرفیتی ...

اگ درس برنامه ریزی کرده باشی با اطلاع کامل از بازار کارو بازاریابی و.. اش جلو رفته باشی چرا سود نکنه،ادمای ریسک پذیر همیشه یه پله از بقیه ادما بالاترن ،قدم اولتو محکم و مطمئن بردار مطمئن باش ب چیزی ک میخوای میرسی

یه خانومی اینجا بود با همسرش تمام سرمایشونو داده بودن کافی شاپ زدن بعد برشکست شده بودن ،خب تمام حسن کافه ب دیزاینیه ک داره اونجا من و سلوا هم بدی وقتی کافت دیزاین دلچسبی نداشته باشه هیچکی محل سگ بش نمیده،همه ی این چیزای جزعی رو باس ت شغلت در نظر بگیری ک بعدن شکست نخوری

اگ درس برنامه ریزی کرده باشی با اطلاع کامل از بازار کارو بازاریابی و.. اش جلو رفته باشی چرا سود نکنه ...

اره دقیقااا 

و اینکه به جا هم بستگی داره ،

یه کافه هر چه قدرم دیزاینش خوب باشه اگه جای خوبی نباشه نمیتونه اونقدر مشتری بگیره .