2777
2789

الان عقدیم 

پیش هم باشیم حال و احوال و چخبر و سرکار چجوری بود میگیم 

یا بازی میکنیم 

ولی تاحالا نشده همسرم راجب ی موضوع بشینه باهام صحبت کنه ببینه دوست دارم یا ن یا اگه پرسیده سریع از روش رد شده مثلا من قبول نکردم گفته باش خودت میدونی 

بله ما هم همینیم 

همسرم و من هر دو درونگرا هستیم و همسرم بیش تر

همدیگه رو با همین روحیات پذیرفتیم و مشکلی نیست

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای همسرم به شدت اروم

من به شدت شلوغ 

بعضی وقتا البته اون تو شیطونی میزنه رو دست من اما اگه کلی بگم به شدت اروم و منطقیه

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             

من پر حرف و همسرم اروم و کم حرف فقط گوش میده بعضی وقت ها انقدر حرف میزنم میگه عزیزم یکم نفس بگیر 😂

کوچیکترین اتفاق رو هم بهش میگم 🤭

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

ن ما خیلییی حرف میزنیم البته من پرحرفترم

عه  من حس کردم اگه من شروع کنم هی حرف زدن ی جوریه 

خاستم بهش بگم امروز ی زوج دبدم چقدر قشنگ حرف میزدن تا یاد بگیره

برای هم نه...ولی تو مهمونی ها هردومون زیاد حرف نمی‌زنیم صحبت نمی‌کنیم هردومون درونگرا هستیم فقط خودمون با خودمون میتونیم بسازیم و خوبیم باهم تنها هستیم کلی حرف میزنیم سربه سر هم میزاریم ولی یکی باشه یا جایی باشیم کلاااا سکوت میکنیم یا کوتاه جواب میدیم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من پر حرف و همسرم اروم و کم حرف فقط گوش میده بعضی وقت ها انقدر حرف میزنم میگه عزیزم یکم نفس بگیر 😂ک ...

عه پس من هست کردم اگه خودم حرف بزنم ی جوریه 

خاستم بهش بگم ی زوج دیدم چقدر قشنگ حرف میزدن یادبگیره