2777
2789
عنوان

هر از گاهی موهاتونو کوتاه کنید

522 بازدید | 15 پست

یه افسانه ژاپنی قدیمی هست که میگه :موها خاطرات رو نگه میدارن ،هم خاطرات خوب و هم خاطرات بد 

چرا میگن موها خاطرات رو نگه میدارن؟
دانشمندان معتقدند مو می‌تواند در ساختار فیزیكی و شیمیایی خود اطلاعاتی از شرایط درونی و بیرونی فرد ذخیره كند. به گفته دانشمندان با مطالعه‌ی مو می‌توان به نژاد- محیط- برنامه غذایی و شیوه زندگی فرد پی برد.

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

❤️❤️❤️حتما امتحان میکنم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب بود

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
علی الخصوص اگر تو دوره ای استرس و غم داشتید حتما این کارو انجام بدید ❤️🦋

اتفاقا بخاطر همین گفتم امتحان میکنم

شاید یکم سبک شم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

جالب بود ، راجع به اساس علمیش چیزی نخوندم ولی حتی اگر افسانه هم باشه ، میشه گفت واسه همینه که خانمها بعد از یه مدت تحمل فشار روانی موهاشون رو کوتاه میکنن

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
جالب بود ، راجع به اساس علمیش چیزی نخوندم ولی حتی اگر افسانه هم باشه ، میشه گفت واسه همینه که خانمها ...

امروز استاد یوگام در رابطه با این موضوع کوتاه کردن مو و ناخن چه از نظر علمی و چه از نظر متافیزیک خیلی بهمون اگاهی داد

نتیجه صحبت هاش این بود که باید مو کوتاه بشه تا انرژی های منفی خاطرات و استرس های ذخیره شده در روح و جسم رو خارج کنه

.این یه ترند تو تیک تاک بود نه یافته های دانشمندها

خیر

امروز مبحث یوگامون کاملا درباره همین موضوع و دلیل های علمی و متافیزیکیش بود

جالب بود. من موهای خیلی بلندی داشتم، خوش رنگ و موج دار، پدرم همیشه از موهام تعریف می کردند، وقتی فوت شدند، از موهام متنفر شدم... رفتم به کوتاهترین مدلی که می تونستم (مدل گوگوشی) کوتاه کردم.‌ 

بعدها یکبار دیگه هم غم خیلی سنگینی پیش اومد و باز هم همینکار را کردم.‌ انگار حس بهتری پیدا می کردم...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
جالب بود. من موهای خیلی بلندی داشتم، خوش رنگ و موج دار، پدرم همیشه از موهام تعریف می کردند، وقتی فوت ...

بله و خیلی از خانم ها ناخواسته به طور غریزی بعد از شکست های عاطفی و بحران های احساسی موهای خودشونو کوتاه میکنن و این براشون تبدیل به یه پروسه گذر از رنج میشه ❤️

بله و خیلی از خانم ها ناخواسته به طور غریزی بعد از شکست های عاطفی و بحران های احساسی موهای خودشونو ک ...

بله، من هم اون زمان بدون فکر کردن و دونستن این قضیه، موها را کوتاه کردم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم