2777
2789

بچه ها من واسه جهازم از ی پیجی سفارش دادم

دوتا سفارش دادم

و بخاطر کمبود وقت آنلاین سفارش دادم

این جا قاشقی فلزی بود و دسته هاش زخمی شده بود و رنگش رفته

به پیج پیام دادم که چرا اینطوری  فرستادی گرفت بلاک کرد هر چی بهش زنگ میزنم جواب نمیده منم کلی پیام دادم و نفرینش کردم😕

از پیچ های که فالوراش کمه خرید نکید اصلا چرت و پرتن 

من از پیچ های فالورا بالا خرید کردم همیشه جنس خوب دادن

سایت داشت؟

من از سایت دار ها خرید میکنم اوکی ان

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به فالوور بالا پائین نداره اصولا بپرس کسی خرید کرده بعد بخر،مثلا بانه محمدی درسته ،دکتر ظرف درسته ولی گرون میده مبینا اسویت درسته دیجی کالا ابنا بخر

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
از باسلام دیجی کالا بخر ک میدونی حداقل پولت پس میدن نظر کاربر هم داره بهتر میتونی انتخاب کنی

اخه بعضی چیزارو نداره دیجی کالا این اولین باره آنلاین خرید  میکنم و اینطوری شد

والا میگن قانون آنلاینشاپ اینه تا ۷روز مرجوعی بی قبد و شرط دارنباز بپرس

اصلا بلاک کرد منو بخدا ب سرم زده برم شکایت کنم مبلغ چیزی نبست برا اینکه ادب بشه به جای پاسخگویی بلاک نکنه

اصلا بلاک کرد منو بخدا ب سرم زده برم شکایت کنم مبلغ چیزی نبست برا اینکه ادب بشه به جای پاسخگویی بلاک ...

تصمیم خوبیه عزیزم

اینطور بی شر...فا باید ادب شن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه