2821
2789
عنوان

ترس هایم

64 بازدید | 4 پست

اولین ترسم اینه که یه روز پدر مادرم نباشن... خودم تشخیص میدم که مهربونن و ذاتشون خوبه و چیزی توی دلشون نیست اما.. حقیقتا توی امر بزرگ کردن فرزند و روش برخورد باهاش خیلی ناموفق بودن! حتی یه کتاب هم حاضر نشدن بخونن براش یا یه مشاور برن! و خلاصه که خيلی وقتا از رفتار بدشون اشکم دراومد، من ازشون کینه ندارم چون میدونم بخاطر محیط خانوادگیشون بوده اما باز هم میتونستن اطلاعاتشون رو تقویت کنن و نکردن! و بابت این کم کاری خیلی ناراحتم

ترس دومم اینه که وقتی پولدار بشم دیگه غرق بشم توی پول و کلا مهربونیمو از دست بدم... از این بیشتر از اولی میترسم.. میخوام همیشه مهربونیمو نگه دارم میدونم که 10 15 سال دیگه جز افراد پولدارم و ميخوام کاری کنم خیلیا گشنه نخوابن خیلیا با ترس از پدر مادر بد نخوابن اما میترسم اونموقع این ها دیگه دغدغه ام نباشن

اوه برگام

ان شاالله که موفق باشی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم خیلی به حست نیاز دارم

میشه بگی به نظرت مهدی که همکارم هست ازم خواستگاری میکنه؟ به نظرت منو زیر نظر داره ؟ اگه جوابت مثبته میشه بگی که مورد خوبی هست یا نه مرسی گلی 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز