2777
2789
عنوان

خیلی خسیسم یکی بگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 61 پست

هر ماه ی پولی جدا بزار مختص خرید لباس و لوازم آرایشی و ...

زندگی خیلی کوتاهه عمر جوونی از اون هم کوتاه تر از جوونی و پولت لذت ببر

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

من هم مثل شما بودم

با اینکه همسرم وضع مالی خوبی داره ولی یکم خساست داشتم

البته نه در این حد که اصلا خرج نکنم

ولی کاری که کردم اینکه دو تا کارت گرفتم

یک کارت برای خرج کردن یک کارت برای پس انداز هدفمند

همون اول تقسیم میکردم که مثلا در ماه ۱۰ تومن خرید کنم 

۱۰ تومن پس انداز

البته زمانیکه هدف داشتم مثلا خرید ماشین مقدار پس اندازم بیشتر از خرجم بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی رو میشناسم فک کنم از شما بدتره یعنی دلش نمیاد سالی یه بار یه مانتو برا خودش بخره همیشه از دید بقیه از نظر لباس پوشیدن و مرتب بودن خیلی افتضاحه یعنی ارزش خودشو بخاطر اینکاراش از دست داده دلش نمیاد یه وایتکس بخره تو پیاله های سفیدش ک زرد شده بریزه من دیدم اقوام وقتی میبینن بدشون میاد وقتی میبینن ارزشی برای خودش قائل نیست مثلا دلش نمیاد یه برچسب بخره بزنه به کابینتای داغونش حالا چه برسه عوضشون کنه آفتابه چنده؟ آفتابه خونشون پر از کپک شده از بس ک توش اب نگهداری شده اما عوضش نمیکنه هیچ تمیزشم نمیکنه چون مواد شوینده میخواد ریکارو وقتی ظرف میشوره مراقبه که کم بریزه من کمکش ک میکنم مثلا ریکارو من میزنم در حد متوسط میبینم ک حرص میخوره ولی هیچی نمیگه اما تا دلت بخواد پولو میده دو تا بچه هاش حروم کنن به چیزایی ک اصلا لازم ندارن ماشینشون رو داغون کردن درست نمیکنن اما پولو میدن بچه هاشون حروم کنن من متوجه هستم که هر کس اولویتای زندگی خودشو داره اما نه دیگ آفتابه خونت کپک بزنه مهمون ک میاد حالش بهم بخوره بعد تو پولو بهدچیزایی ک اصلا لازمشون نداری بدی تهشم بچه ها ش همیشه طلبکارن اینارو گفتم بدونی خساست از یه جایی شروع میشه اما اگر جلوشو نگیری زیاد میشه اطرافیانم حس میکنن  

یکی رو میشناسم فک کنم از شما بدتره یعنی دلش نمیاد سالی یه بار یه مانتو برا خودش بخره همیشه از دید بق ...

اره هرچی میرم جلوتر بدتر میشم دیگ این ماه کلی ب خودم بدوبیراه گفتم قرار شد برم خرید 

اسی دور از جونت به این فکر کن که شاید فردا نباشی میبینی که چقدر رفتنا یهویی و راحت شده ان شاالله ۱۲۰ سال زنده باشید شما

حیف این همه زحمت میکشید لذتشو نبری بزاری برای مردم

و خودت آرزوی همه چیو با خودت ببری

پس خرجشون کن با لذت 

اره هرچی میرم جلوتر بدتر میشم دیگ این ماه کلی ب خودم بدوبیراه گفتم قرار شد برم خرید

بهترین کارو میکنی ببین ادما تا زمانی برات ارزش قائلن ک برا خودت ارزش قائل باشی وقتی پولشو داری برای خودت خرج کن دو روز دیگ که ازدواج کنی ام همینه شوهرت اگر از اول ببینه ک واسه خودت خرج میکردی خرج میکنی از نظر اونم تو بهترینی نه زنی که به شدت مراعات جیبشو بکنه ..

از نظر مردا اگر چیز ارزون بخری ارزشت همونه فک نمیکنه ک زنم داره بخاطر من رعایت میکنه به نظر من سه تا  چیز ارزون نخر بجاش یه چیز خوبو با کیفیت بخر 

خونه از خودت داری ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ن فقط ماشین

ماشین فعلا بدردت نمیخوره حتما فکر خونه باش بعدا نگی کسی نگفتا

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

آخه تو این زمونه چجور خونه بخرم

ماشینو و طلا بفروش هر چی که پولت شد به اضافه رهن کامل که خود بنگاهی بده بخر

فقط هیچ کسی نفهمه

تو تهران زیر ی تومن خونه نیس ک بتروکونم ۷۰۰تومن بشه

۷۰۰ به اضافه رهنش و یه زوری بزن ارزششو داره شاید فردا خیلی دیر باشه

از بابا مامانت نمیتونی قرض بگیری ؟