2777
2789
عنوان

نشتی کیسه اب جنین سی هفته

138 بازدید | 14 پست

سلام 

۲۹هفته و سه روزمه چن روزه ترشحم خیلی زیاد شده 

صبح هم با احساس خیسی بیدار شدم تا اطراف واژنم کاملا خیس بود بی رنگ و بی بو هم بود خیلی نگرانم تو رو خدا اگه تجربه دارین بیایین بگین 

بیین حالت چسبندگی داره؟!

یکمی هم تقریباً باید بوی وایتکس بده 

اگه اینجوریه پاشو برو بیمارستان 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته پیش کیسه اب منم پاره شد 

فقط توروخدا اگه تشخیصم ندادی 

یه سر برو بیمارستان 

این همه زحمت کشیدی دیگه آخرشه..

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

انگار اب بود بی رنگ و بود

یعنی دست نزدی ببینی حالت چسبندگی داره یا ن.

زیاد نه ها فقط کمی 

اگه اینجوریه که کیسه ابته 

هفته پیش کیسه اب منم پاره شد فقط توروخدا اگه تشخیصم ندادی یه سر برو بیمارستان این همه زحمت کشیدی دیگ ...

😭😭شوهرم همش میگه تو مثل زنای دیگ نیستی استرسی جدیم نمیگیره نمیدونم چیکار کنم وقتی میرم دکتر میگه مشکل نداری انقدر غر نیزنه

یعنی دست نزدی ببینی حالت چسبندگی داره یا ن.زیاد نه ها فقط کمی اگه اینجوریه که کیسه ابته

دست زدم اصلا چسبندگی نداشت انگار اب دیروزم لباس زیرم اندازه یه گردی بزرگ خیس شد تا اومدم خونه دیدم کامل خسک شده اصلا جاشم نمونده خیلی میترسم 

😭😭شوهرم همش میگه تو مثل زنای دیگ نیستی استرسی جدیم نمیگیره نمیدونم چیکار کنم وقتی میرم دکتر میگه م ...

ببخشید شوهرت دیونس حرفاشو جدی نگیر 

خودت مواظب خودت باش 

خب خداروشکر که مشکلی نداری

ان شالله که همیشه دکترات همینو بگن!

اگه داشته باشی و خرج زیادی رو دستش بمونه خوبه ؟! 

مرداد هم گاهی وقتا گیج میزنن به مولا!

خودمم یکیش دارم بعضی اوقات همین جوریه

حال نینیتون خوبه؟

من ۳۶ و ۵ روز هفته بودم 

الحمدلله صحیح و سالم به دنیا اومد 

آره شکر خدا 

ببخشید شوهرت دیونس حرفاشو جدی نگیر خودت مواظب خودت باش خب خداروشکر که مشکلی نداریان شالله که همیشه د ...

اره همه چیز راحت میبینه من الان ۷ ماه خون دل خوردم به اینجا رسیدم