2777
2789
عنوان

چقد عشق تو خواب خوبه

178 بازدید | 9 پست

الان بیدارشدم داشتم خواب میدیدم توهمین وضعیت الانم که‌ شوهروبچه دارم شدیدا عاشق یه نفری شده بودم که اونم زن داشت ولی زنش ولش کرده رفته آلمان ویه دخترکوچلوی ۴ساله ( ایناخوابه نمیدونم درواقعیتم همینه یانه) 

خیلی عاشقش بودم هرچی اون‌بهم‌توجه نمیکرد من دل نمیکندم ازش ومیخواستم توجهشو جلب کنم آخرش که داشت یه صحنه رمانتیک بینمون پیش میومد یهو دربازشد وشوهرم وبرادرشوهرامو وکلی مردم وپلیس ریختن تو.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم تجربه دارم عشق تو خواب خیلی عجیبه

فکر کنم چون تواین دنیا توحجاب جسم وماده ایم نمیشه این حسارو داشت وتوعالم خواب یه خرده ازقفس جسم آزادمیشیم روح آزادتره وحسا عمیقتر

استغفرالله😶

حالا من تا صبح خواب دیدم چند نفرو کشتم ریختم تو فاضلاب، فاضلاب زده بالا... در حمومو باز کردم تو وان و کف حموم پز از گوشت و چربی🤢🤮🤮🤮 هرچی از بدی این خواب بگم کم گفتم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

استغفرالله😶حالا من تا صبح خواب دیدم چند نفرو کشتم ریختم تو فاضلاب، فاضلاب زده بالا... در حمومو باز ...

بدی هم همینجوره توخواب چون حجابا ورداشته میشن از روی روح عمیقترحس میشه.بهشت وجهنم هم همینه نمی تونه تواین دنیا باشه چون اینجامارو سرکردن که خیلی چیزی احساس نکنیم وقتی رفتیم تو اون دنیا تازه میفهمیم چی کار کردیم وچی به چیه چون اون مانع های ادراکی ورداشته میشن