2777
2789
عنوان

من مجردم ولی مادر ها بیان اینجا

398 بازدید | 28 پست

خواهشا دختربچه اتون یاپسر بچه اتون رو پیش هیچکس حتی دو دیقه هم نزارید...  جسارته ولی خیلی از دست درازی ها از طرف محارم صورت میگیره پدر،  برادر،  دایی،  عمو،  پدربزرگ  ...  لطفا مراقب بچه هاتون باشید قربون شکلتون...  هیچکس مادر نمیشه بخدا هیچکس رحم نداره من بچه بودم خونه پدربزرگم بودم دررو باز کردم یه صحنه ای جلو چشمم دیدم که میگم به هیچکس اعتماد نکنید هیچکسسسسس...  خیلی موردا رو توی همین سایت دیدم که مورد تعرض و تجاوز قرار گرفتن از طرف محارم...  پس مراقب بچه هاتون باشید جنس نر زیاد رحم نداره!  ذهنشون پر از شهوته...  من اگر یروز ازدواج کنم بچه ام رو با هیچکس تنها نمیزارم حتی نزدیک ترین فرد خانواده!  در این حد این چیزا مهمه...  غریبه های تو خیابون هم که هر روز دارید میبینید اخبار رو اکثر مرد های منحرف متجاوزن دختر پسر هیچ فرقی براشون نداره بی پدرا...  لطفا مراقب بچه هاتون باشید ❤

تاپیک اخریم کسی باور نکرد فقط عصبیم کردن لطفا گزارش بزنید تا تعطیل بشه هرکس گزارش زد من با دل‌شکستم واسش صلوات میفرستم اگر گزارش زدی لایک کن صلوات بفرستم😞😞

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کاش میرفتی خونه فامیلی کسی

فعلا توهین هایی ک توی پست بهم کردن داره آزار میده منو😭کاش تاپیک اخریم تعطیل بشه دارم عصبی میشم

فعلا زنگ زدم پسرخالم بیاد

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

تورو خدا نگو پسر برادرم به دخترم گفته میخوام باهات ازدواج کنم دوست دارم خیلی میترسم کاری کنه

این حرف که زده فکرنکنم چیز خاصی باشه ٫ فکرمیکنم صرفا شیطنت باشه 

ته دلتو خالی نکن 

ولی  مواظب بچه ها باش ٫ کنجکاون 

ای فراسوی تجسم در دلم جای داری
تاپیک اخریم کسی باور نکرد فقط عصبیم کردن لطفا گزارش بزنید تا تعطیل بشه هرکس گزارش زد من با دل‌شکستم ...

عزیزم پاشو برو خونه اوضاع رو از این بدتر نکن بابات دیوونه هم که باشه تو خونه جات امن تر از بیرونه این وقت شب حرومز... اده توی خیابونا زیاده ممکنه بدزدنت یه بلایی سرت بیارن پاشو برو خونه

به نظرتون پسر بچه ۱۲ ساله هم توان دست درازی به بچه ۷ ساله داره؟

از سر کنجکاوی حتی بچه های کوچکتر ممکنه همدیگه رو انگولک کنن.بهتره بچه ها جلو چشم بازی کنن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!