2777
2789
عنوان

بچه داری

153 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خوبم ممنون میشم کمکم کنید دخترم داره هیجده ماهگی تموم میکنه غذا خوب نمیخوره الان شام نخورده و خوابیده میگم اول اسفند ازشیر بگیرمش ولی خودم نمیتونم احساس دین میکنم ولی خو غذام نمیخوره کممممممک از تجربیاتتون برام بنویسین لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما همه این مرحله رو رد کردیم ، بزرگتر بشه میخوره ،اگ کمبود وزن.داره و زیر خط رشده دیگ باید ی فکر اساسی کرد وزنش نرماله نگران نباش دغدغه ی همه اس غذا نخوردن

خخخخ چ جوابی

به نظرمن اگه وزنش خوبه و غذا نمیخوره تا دوسالگی شیر بده ولی اگه وزنش کمه هیچ اشکالی نداره از شیر بگیر

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
وزنش خوب نیست.تپل نیست

پس از فرداشروع کن ازشیر بگیر تا واسه عید هم اذیت نشی.یبار شنیدم دکتر هلاکوئی هم میگفت خیلیم خوبه قبل از ۲ سالگی از شیر بگیرین.

منم واکسن ۱۸ ماهگی بچه هامو زدن بلافاصله بعداز اون از شیر گرفتم.

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
کی بچتون از شیر گرفتین

دقیقا تولد دو سالیش ده روزی میشد بهش شیر نمیدادم ،اونم یواش یواش طی دو ماه از شیر گرفتمش ،یهویی نه 

شیرم زیاده بنظرت اذیت نمیشم

عزیزم به هیج وج یهویی نگیر بجه رو از شیر ،کم کم ک بگیری شیرت هم خودش کم میشه ،مثلا روزی ده دفعه میخوره بکن نه ،بعدش هشت دفعه ،تا آخرش بمونه فقط شبا قبل خواب و تو خواب ،بعدش قبل خواب رو بگیر ازش و فقط تو خواب بهش بده و به همین روال

شیرم زیاده بنظرت اذیت نمیشم

من شیرم خیلی خیلی کم بود .فقط موقعی که میخواستن بخوابن میخوردن.

تجربه شو ندارم ولی میتونی شیرتو بدوشی و حریره بادوم یا فرنی درس کنی بدی بخوره.لااقل دوسه ماه