2777
2789
عنوان

اونقد بدم میاد لبای بچمو میبوسن

236 بازدید | 24 پست

پسرم سه ماهست، دیروز خواهرشوهرام خونم بودن با بچه هاشون، بچه رو ذله میکنن از کف پاش میبوسن تا لباش، منم میترسم مریض بشه اعصابم داغون میشه، دو بارم تا حالا گفتم خوشم نمیاد نکنین ولی جو میگیرتشون نمیفهمن، هی هر نیم ساعت یه بار پیشونیشو چک میکنم الان مریض نشده باشه😖😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم با آرامش و احترام ولی محکم و قاطع بگید این کارو نکنن چون ویروس پخشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

الهیییی

مامانم از بچگی میگف فقط دست نی نی هارو بوس کنین یا پاشونو🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

میشه فوش بدم بهشون؟ 

من بچه داییم الان ده ماهشه بغیر از مامان و باباش هیچ کسی تا الان اجازه بوس کردن صورت بچه یا بدن بچه رو نداشته اینقد هم تپلی و سفید و بور هس آدم دلش میخاد بخورتش اما از اولش همه رعایت کردن الان شده یه قانون تو ده ماه ن مریضی گرفت ن چیزیش شد 

یبار یکی بوس کرد لب خواهر زادمو تو جمع یه شری راه انداختما خودشو جمع کرد چرا اجازه میدی هر چند بخاطر اینکه اشتباهشو بپوشونن همه گفتن وااا حالا چی میشه اون حس جنسی نداره فلان اخرشم از یه روانشناس پرسیدم گفت هر جا دیدین برخورد کنید 

تاپیک اسی اگر عمه ها بچه رو تحویل نمیگرفتن:

خار شوهرای عجوزه عنترم سمت بچه م نیومدن سه ماهه نگفتن مرده ای زنده ای منم تو این شهر غریبم هیشکی نمیاد پیشم خدا الهی لعنتشون کنه از اول تااخر فامیل شوهرمو بی محبتا بچه اون یکی جاریمو میخورن انقدر دوسش دارن از کف پا تا نوک سر بچه رو میبوسن حالم داره به هم میخوره ازین رفتاراشون 🥲🥲🥲

خواهش میکنم با آرامش و احترام ولی محکم و قاطع بگید این کارو نکنن چون ویروس پخشه

بابا دوبار گفتم😣

ولی بچه رو میبینن هوش از سرشون میپره هی بغلش میکنن این میده اون  ، اون میده این🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

گفتم، دوبار گفتمبچه رو میبینن از خود بیخود میشن😐حالا خـوبه هر کدومشون دو تا دارن

تو جیزی نگو که جوابتو میدن بگو شوهرت صاف تو صورتشون بگه بچرو نبوسین مریض میشه یه بار بزن تو برجکشون که دفعه بعد نیان طرف بچه با آدم پررو باید پررو بود