2777
2789
عنوان

سرفه بی دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 30 پست
چه علائمی داشتی

هیچی

فقط قبل از این که سرفه هام شروع بشه، یه کممم بدنم گرم بود

اونم نمیدونم اصلا ربطی به سرفه هام داشت یا نه

ولی هیچ علائمی نداشتم

تقریبا یک ماهه🥴

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنگی نفسم داری یا فقط سرفه.سرفه هات خشکه

گاهی تنگی نفس شدید داشتم

آره سرفه هام خشک بود، گاهی هم خیییلی کم خلطی در حدی که اصلا مشخص نبود، چون  دکتر وقتی شنید گفت سرفه هام خشکه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

البته دکتر هم نگفت که ویروس دارم

کلا انگار تشخیص نداد😐

شربت آویشن و اسپری برام نوشت، ولی هیچ کدومش رو نگرفتم، البته دکترم عمومی بود

از یکی دو نفر تو همین سایت شنیدم که دکتر عفونی رفتن خوب شدن و به بقیه هم  پیشنهاد کردن که پیش دکتر عفونی 

برن،  نه عمومی

کسایی که گرفتن میگن دورش باید بگذره

ولی خب بازم به دکتر خوب مراجعه کنید

بلاخره کار از محکم کاری عیب نمیکنه

مراعات غذایی هم داشته باشید

کسایی که گرفتن میگن دورش باید بگذرهولی خب بازم به دکتر خوب مراجعه کنیدبلاخره کار از محکم کاری عیب نم ...

من نمیدونم اخه حساسیته یا نه چندشب پیش یه کم ملون خوردم اینجور شذم هفته پیششم یاذم نی چی خوردم خوب میشم باز برمیگزذه

فکر کنم اویشن بدتر کنه.الان خوب شدی

خدا رو شکر حالا بهترم

دمنوشایی که مناسبه بخورید، مثلا دمنوش شکر تیغال خوبه

نمیدونم تا به حال خوردید یا نه ( از عطاری بخرید، البته یه حشره ای داخلش هست باید درش بیارید ولی معمولا تو عطاریا پاک شده و بدون حشرش هست ) آسیاب کنید و تو آب دم کنید ، مزه ی خاصی هم نداره، تقریبا مثل نشاستست

طرز مصرفش رو سرچ کنید

میگن خیلی خوبه برای سرفه، سینه رو نرم و خلطی میکنه

منم مصرف کردم خوب بود 

من نمیدونم اخه حساسیته یا نه چندشب پیش یه کم ملون خوردم اینجور شذم هفته پیششم یاذم نی چی خوردم خوب م ...

سیب و هویج یا همون سیب خالی رو رنده کنید یا آبش رو بگیرید و کم کم بخورید

من این کار رو میکردم تا مدتی سرفه هام آروم میشد ( سرفه های من شدید و پشت سر هم بود )

منم سرفه میکنم عمقیه نفسم بالا نمیاد

منم در حدی بود نمیتونستم بخوابم

با دکتر مشورت کن اگه اسپری برات بد نباشه بنویسه

خیلی سخته نفس تنگی

اسپری ضرر داره یعنی

فکر نکنم، ( چون من اطلاعی ندارم جهت اطمینان گفتم دکتر ) کلا با مشورت دکتر باشه بهتره شاید چیزای دیگه ای هم براتون بنویسن