2777
2789
عنوان

سرفه بی دلیل

174 بازدید | 30 پست

چندروزه حس تنگی نفس میگیرتم سرفه خشک میکنم انگار یه خربزه کامل یه جا خوردم اون حسی‌.حساسیت هرسال این موقع دارم عطسه زیاد میکنم اما ذیگه اینجور نبوذم.نمیدونم به اون ربط داره یانه.گلو درد ندارم فقط همین حس نفس تنگی و سرفه کلافم کرده 

فکر کنم ویروسه 

خیلیا تو این مدت دچارش شدن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه یه چندروز اینجوریم خوب میشه باز برمیگرده

پس بهتره به دکتر مراجعه کنید 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خودمم میترسم چیزیم شده باشع

نترس عزیزم ان شاءالله چیزی نیست

ممکنه آلرژی یا ویروس باشه که خیلیا درگیرشن 

دکتر برید تا خیالتون راحت باشه

کارهایی هم که برای کاهش سرفه خوبه انجام بدید

مثلا آب یخ ، فست فود و سرخ کردنی نخورید

دمنوشای خلط آور مناسب بخورید و... 

نه فقط همین ویروسه تاثیر منفی روی روحیه و اعصاب هم داره این لعنتی

فکر نکنم ویروس باشه اخه بقیه اعضای خونه نگرفتن.نمیدونم اسم گرفتم از قلبه چیه حوصله دکترم ندارم.اون هفته چندروز اینجوری بودم خوب شد باز از دیروز اینجور شدم

نترس عزیزم ان شاءالله چیزی نیستممکنه آلرژی یا ویروس باشه که خیلیا درگیرشن دکتر برید تا خیالتون راحت ...

انقد برای مشکلات دیگم دکتر رفتم نتیجه نگرفتم دبگه حوصله دکترم ندارم حس تنگی نفس اذیتم میکنه انگار تو یه جای به هوا و تنگ گیر کرذم

انقد برای مشکلات دیگم دکتر رفتم نتیجه نگرفتم دبگه حوصله دکترم ندارم حس تنگی نفس اذیتم میکنه انگار تو ...

من هم تو این مدت درگیر بودم دکتر رفتم اسپری نوشت

( البته من نخواستم استفاده کنم )

ولی احتمالا خوب باشه برای اینجور وقتا حداقل نفس بتونیم بکشیم