2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادمی که هدف داشته باشهخود به خثد دیسیپلینن هم میادچون نمیزاره چیزی جلو موفقیتش رو بگیره

آفرین همینو میخواستم بگم واقعا بیهوده زندگی کردن در حق خود جفاست

گاهی امید تنها گل همیشه بهار است🌱

یه سوال ، چرا به جای ^نظم^ میگین دیسیپلین؟🙁 

منم در تلاشم منظم باشم 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

با این ربات تو تلگرام

OnePercentersBot@

باید صبحا حاضری بزنی

تا شبم گزارش کار بفرستی

بهت یادآوری میکنه

امتیازم میده اگه هر روز حاضری بزنی و گزارش بفرستی

جزو اولینا باشی حتی پول نقدی هم میدن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

همه همینو میگن

فارسی را پاس بداریم 🙂✅️

ولی اسی یه چیزی که جدیدا بهش رسیدم اینه که سرگرمیا نمیزارن نظم بمونه تو برنامه مون ، میخام از این به بعد واسه هر سرگرمی هم زمان خودشو بزارم مثلا بگم ساعت فلان تا فلان برم نی نی سایت، ببینم چی میشه...

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه سوال ، چرا به جای ^نظم^ میگین دیسیپلین؟🙁 منم در تلاشم منظم باشم

میدونی...چطوری نظم داشته باشیم منظور رو نمیرسونه

دیسیپلین مثل یه جمله کامل عمل میکنه 

یه همچین چیزی : چجوری هرروز به برنامم پایبند باشم و کارامو بدون بهانه و پشت گوش انداختن انجام بدم

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

یا باید خانواده ی خوب داشته باشی و اطرافیان خوب یا پول همینجوری نمیشه

آدمی ک منتظر همه اینا باشه هیچی نمیشه

کمال‌گرا ها میگن بلید همه چی آماده باشه که بشه

اما انسانی که دنبال آگاهی و تلاش میکنه بقول اسی دیسیپلین داشته باشه

از خودش شروع میکنه و دنیاشون میسازه

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️