2777
2789
عنوان

حسودی ب ی بچه کلاس دومی

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 38 پست
اون فقط ۸ سالشه و خانواده داره عزیزم این چه حرفیه کار و رفتار نامزد شمام درست نبوده

نمی‌دونم بخدا خودمم دورتبگردم 

اما ذهنم مشغول شد دیگه آخه خیلی ب اینها اهمیت میده یکی دیگه خواهر زاده هم سن همینم داره با اون اینجوری نیست ک با اینه 

عزیزم حس میکنم بچه رو دور کنی ازش بهتره یا هرجا هستن توام برو ی جوری تعریف کردی حس میکنم بچه تو خطره

آخه گلم عقل و سیاست اون بچه بیشتر یکی بزرگساله و اینکه این داییشه اون بچه ی برادر کلاس ششمم داره آخه خب من نمی‌دونم اما می‌دونم بچه ای نیست ک عادی باشه دارم دیونه میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم بخدا خودمم دورتبگردم اما ذهنم مشغول شد دیگه آخه خیلی ب اینها اهمیت میده یکی دیگه خواهر زاده ...

قشنگم شما بخاطر گذشته ای ک ازش حرف میزنی حساسی 

نامزد منم خواهر زاده هاشو خیلی دوست داره و مدام بغل و بوس و ... منم حقیقتا ذوق میکنم براشون 😍 سن اون خیلی کمتر از این حرفاست واقعا 

الیته وظیفه نامزدته که بهت اطمینان خاطر بده 

بنظرم باسیاست پیشش گله کن ک تو واقعا منو دوست نداری و فلان؟ 

عزیزم خب اون بچه بخدا عقلش رفتاراش بیشتر من بزرگساله خب منم چندبار گفتم هر چیه بهم بگو اما نمیگه چیز ...

درست نیست به بچه 8 ساله شک کنید یا حتی تحت عنوان خواهرزاده بودنش بهش حسودی کنید 

حرف من چیز دیگه ست 

میگم اگه منظورتون از سابقه بد نامزدتون کودک ازاریه باید نگران و دلواپس اون بچه باشید نه اینکه بگید وای شوهرم اونو بیشتر از من دوست داره 😐

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

سلام عزیزم امیدوارم شکتون بی مورد باشه ،ولی بیشتر مراقب باشید و زیر نظر بگیریدش میتونید گوشیتون بذار ...

خب من امشب حواسم بود همیشه ک همراهش نیستم وقتی اون دختره خونه نامزدم اینها باشه 

کارش درست نبوده چطور خواهرش اجازه میده من خودم دختر دارم اصلا خوشم نمیاد کسی جز شوهرم بغلش کنه چه بر ...

اصلا خانواده اشون مهم نیست اینها براشون تازه مادرشوهرم و شوهرم میگه بهم تو خیلی حساسی فلانی 

خب من امشب حواسم بود همیشه ک همراهش نیستم وقتی اون دختره خونه نامزدم اینها باشه

هروقت متوجه شدی که هست تو هم به یه بهونه برو ،بالاخره باید یه جوری بفهمی دیگه

لبخند بزن دنیا برای رنج من و تو تغییر نخواهد کرد 

بیخیالاتفاقا آدمایی ک گذشته ی خوبی نداشتن به محارمشون چش ندارنحسادتتم طبیعیهبین کلی خواهر و خواهر زا ...

یعنی چیزی نیست؟

خدا ازت راضی باشه یکم دلم آروم شد 

آخه دختره خیلی زبونش محکمه خیلی اما من اصلا خوشم نیومد اینجوری بغلش کنه آخه نشسته بود بغلش میکرد ی چیزی ن ک تو اتاقش ببره خیلی باهاش دعوا کردم بهم گفت ذهن تو خرابه 

نامزدت بی عقل تشریف داره چرا باید همچین حرفی به یه بچه بزنه جایگاه هرکسی توی هر نقشی باید توی زندگیش ...

باهاش دعوا کردم گفت خیلی حسودی من چجوری با آدمی ک میگه چرا خواهر زاده امو بغل می کنم زندگی کنم گفت خیلی ذهنت خرابه اما واقعا خب تو جمع بغلش کنه چرا تو اتاق

به نظرم اصلا به روی خودت نیار تا اگه خبری هست متوجه بشی ،مراقب بچه ها باش اونا خیلی گناه دارن ،خدا ه ...

ایشالا ک اینجور چیزی نباشه 

اما خب اگه باشه هیچ وقت با تموم عشقی ک دارم بهش نگاهشم نمی کنم هیچ وقت :)

ایشالا ک اینجور چیزی نباشه اما خب اگه باشه هیچ وقت با تموم عشقی ک دارم بهش نگاهشم نمی کنم هیچ وقت :)

ایشالا که فقط یه حسادت بچه گانه باشه 

لبخند بزن دنیا برای رنج من و تو تغییر نخواهد کرد 

قشنگم شما بخاطر گذشته ای ک ازش حرف میزنی حساسی نامزد منم خواهر زاده هاشو خیلی دوست داره و مدام بغل و ...

مثلا بغل کردن بوس کردن چجوری ؟

جلو جمع یا تو اتاق ؟

شما حسودی نمی کنی؟

نامزدم همیشه جلو همه بوسشون میکرد بغلشون میکرد اما امشب رفت تو اتاق تعجب کردم 

کلا چون از بچگی باهاش بزرگ شدن خیلی راحته خیلی ولی خب آدم فکر می افته