2777
2789
عنوان

حسودی ب ی بچه کلاس دومی

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 38 پست
درست نیست به بچه 8 ساله شک کنید یا حتی تحت عنوان خواهرزاده بودنش بهش حسودی کنید حرف من چیز دیگه ست م ...

ن عزیز دلم من هیچ وقت اینجور چیزیو ازش ندیدم اما خب دوست دختر زیاد داشته و چیزایی ک تو ی رابطه هستش و می‌دونم چقدر فکر چیزایی هست ک همه مردا هستن و برا ی چی زنو میخان اونجوریه من احساس می کنم چون با من اینجوریه یا هی چیزی ک میخواد ازمو میگه خب منم این احساسو می کنم 

و اینکه بردش تو اتاق حالم بد شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چیزی نیست؟خدا ازت راضی باشه یکم دلم آروم شد آخه دختره خیلی زبونش محکمه خیلی اما من اصلا خوشم نی ...

نه از همسر و برادر همسر من و هزارتا مردی ک دیدم ک سابقش مطمئنم خراب تر نیست

اینطور مردا انقد زن و دختر دورشون بوده ,سیرن

خیلی هم رو محارمشون غیرت دارند

مادر اون دخترم برادرش رو از شما بهتر میشناسه

دخترش چیزی نیست که چشش رو ببنده روش

اصلا فاز بد بر ندار

من برادرشوهرم رو دستش نیس تو هررررررررچیزی ک فک کنی

من جلوش حجاب ندارم بارها باهاش تنها بودم 

تو ماشین خونه و سرکار

حتی یه نگاه بد ازش ندیدم

از اون ادماس ک اسمش بیاد همه میگن وای اون فلان طوره

بهم بگید براتون حمد بخونم
نه از همسر و برادر همسر من و هزارتا مردی ک دیدم ک سابقش مطمئنم خراب تر نیستاینطور مردا انقد زن و دخت ...

مرسی عزیز دلم 

ایشالا ک همینجوری باشه خیلی حال من ک بد شد خدایی 

گفتم برا چی ببره تو اتاق بغلش کنه کلا بهم ریختم دلم نمیخاد هر جا ک اون دختره برم دیگه 

مرسی عزیز دلم ایشالا ک همینجوری باشه خیلی حال من ک بد شد خدایی گفتم برا چی ببره تو اتاق بغلش کنه کلا ...

نه اصلا بهش فکرم نکن

اونا ک به محارم چشم دارن مریض جنسی ان و کنترلی رو خودشن ندارن

این اگ مریض بود تا الان یک کدوم از خواهرا و خواهر زاده ها میفهمیدن قبل از شما

بهم بگید براتون حمد بخونم
ن دوست دختر اینها زیاد داشته با بچه ن اصلا

پس محبتش به خواهرزادش واقعیه فقط دایی و خواهرزاده الکی شک نکن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مثلا بغل کردن بوس کردن چجوری ؟جلو جمع یا تو اتاق ؟شما حسودی نمی کنی؟نامزدم همیشه جلو همه بوسشون میکر ...

بغل میکنن بوس میکنن بازی میکنن حدود ۵ ۶ سالشونه 

اخه منم خودمو جای اونا میذارم چقدر دایی و عموم رو دوست داشتم و بدون هیچ منظوری باهاشون بازی میکردم تو بچگی حق میدم بهشون 

اوایل چرا حسودی میکردم یکم اما واقعا بچه های شیرینی ان  و خودمم دوسشون دارم 

بد ب دلت راه نده عزیزم طبیعیه

اما شما گلایه کن ولی با سیاست !!!!!