2777
2789

همسایمون با پسرش خیلی دعوا میکنند زنه تنهاس نمیدونم سر چی تو اتاقم بودم صداشون میومد زنه با عصبانیت میگف مگه ج ن دگی کردم و کلی حرفای بد دیگه. پسره رم دیدم مواد مصرف میکنه...

بعد امشب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب پسره بعده دعوا رفت بیرون بعد چندساعت برگشت هرچی در میزد مامانش درو باز نمیکرد دیگه نمیدونم چجوری مامانش درو باز کرد رفت تو مامانشو زده بود کل همسایه ها ریختن بیرون مامانش کلی از دماغش خون رف

امشب پسره بعده دعوا رفت بیرون بعد چندساعت برگشت هرچی در میزد مامانش درو باز نمیکرد دیگه نمیدونم چجور ...

بعد زنه فشارش افتاده بود انگار نمبتونس پاشه بهش آب قند میدادن منم زنگ زدم اورژانس امیولانس بفرستن بنظرتون کار بدی کردم خونه دماغش بند نمیومد 

به‌مواد نیست بعضی پدرمادرا خیلی تومخن و اذیت کن 

مرکز مشاوره کار میکردم میدیدم از این پدرمادرای حششری که بخاطر هوس بچه دار شده بودن و لیاقت پدر مادری نداشتن بچه بیچاره رو شکنجه روحی و روانی میدادن 

مخصوصا اونایی که از روی خودخواهی و‌بیعاری چندین‌بچه‌اورده بودن و بینشون فرق میزاشتن و بهشون محبت نمیکردن خاک برسرا 

امشب پسره بعده دعوا رفت بیرون بعد چندساعت برگشت هرچی در میزد مامانش درو باز نمیکرد دیگه نمیدونم چجور ...

همینکه مادرش درو روش باز نمیکرده‌نشون‌میده مادرش از این زنای خودخواه و اعصاب و خورد کنه وگرنه هیچی مادر پدری هیچی مادر پدری که‌ادمای درستی باشن دلشون نمیاد درو روی بچشون‌ باز نکنن 

بعضی موذین صدا ندارن ولی حرص در بیارن همیشه فکر نکن اونکه داد یزنه مقصره یا روانیه یا مواد میکشه 

بعضیا موذین موذیانه طرفشونو حرص و‌جوش میدن ساده نباشید 

همینکه مادرش درو روش باز نمیکرده‌نشون‌میده مادرش از این زنای خودخواه و اعصاب و خورد کنه وگرنه هیچی م ...

اینا دلیل نمیشه که روی پدر مادرش دست بلند کنه

از پدر مادر سمی باید دور شد نه اینکه دماغشونو بشکونه که

اینا دلیل نمیشه که روی پدر مادرش دست بلند کنهاز پدر مادر سمی باید دور شد نه اینکه دماغشونو بشکونه که

با این وضع اقتصادی چجوری جوونا دور شن 

مادر پدر خوب درو روی بچشون باز میکنن بچشون تو خیابون بخوابه 

همیشه پدر مادر مقصرن در تربیت فرزند ،فرزند رفتار پدرو مادرو بخودشون برمیگردونه خوبی کنن‌فرزند خوبی میکنه 

با این وضع اقتصادی چجوری جوونا دور شن مادر پدر خوب درو روی بچشون باز میکنن بچشون تو خیابون بخوابه هم ...

خودمم  نوجوونم ولی خب قبول کنیم که همیشه این پدر مادر نیستن که مقصرن متاسفانه توی اطرافیانم دیدم به خصوص پسرها که چطور کنترلشون از دست پدرمادرشون خارج شده و توهین و حتی کتک کاری میکنن درصورتی که والدینشون براشون کم نزاشتن