2777
2789
عنوان

چه قدر عشق ابدی مبتذله

| مشاهده متن کامل بحث + 7529 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینه زود جوگیر میشیم: من سالها پیش مشابه ترکی شو دیدم هیچ اتفاقی هم تو زندگی م نیفتاد تاثیری هم ...

وقتی ک خدا داده تا بهش نزدیکتر بشی و رشد کنی رو بزاری سر اینکه کثافتکاری ببینی ک ی وقت کثیف نشی؟

مگه خودت عقل نداری ک باید ببینی؟!

چ استدلال عجیبی

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

تو باقی کشورا خیلی عادیه

کارگردانش قبل عشق ابدی ورژن ترکیش و تو همون لوکیشن ساخت اگه اونو دیدی پس به این نگو بی بند و باری

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

از عادی سازان ولنگاری هستن ایشون

من که گفتم ندیدم این برنامه رو ولی ولنگار تویی

که متاسفانه از تربیت پدر و مادر بی نصیب موندی و در سایت عمومی علیه کسای دیگه برچسب میزنی 

و سیس خود برتر میگیری بقیه رو نصیحت میکنی 

تو کی باشی که بقیه رو نصیحت میکنی 

ولنگار تویی که سرت تو ک..ن بقیه است.

فکر می‌کنید چرا آمار طلاق و بی بندوباری و خیانت بین متاهلین زیاد شده بخاطر رواج همچنین برنامه هایی از سریال های آبکی ترکی بگیر تا عشق به اصلاح ابدی 

بخاطر پول و شهرت حاضرن بنیان خانواده و جامعه رو سست کنند تهاجم فرهنگی بیداد می کنه

امیدوارم خانواده کنترل اصولی داشته باشند تا هر چیزی به خورد گوش و چشم ذهن خودشون و فرزندانشون نره

چون بعد یک مدت این رفتار عادی میشه و جامعه رو به ابتذال

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

یکی ب من بگ چخبره

یه برنامه مبتذل ساخته شده توی ترکیه که دختر و پسراش و مجریش ایرانیه

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

اونم ترویج یچیزیه که چندسال دیگه بهش پی میبریم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

یوتیوب یا ماهواره؟

مثل برنامه هر چی  قسمته ترکیه ای است.؟

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!