2777
2789
عنوان

چه قدر عشق ابدی مبتذله

| مشاهده متن کامل بحث + 7529 بازدید | 120 پست
من که گفتم ندیدم این برنامه رو ولی ولنگار توییکه متاسفانه از تربیت پدر و مادر بی نصیب موندی و در سای ...

امثال همینا گند زدن دیگه

حرفی هم بزنیم تعلیق میشیم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاش بامزه اس ؟ آویزون بودنش بامزه اس ؟من ی قسمت دیدم حالم ازشون بهم خورد بدبختای بی خانواده

طناز برونگرا و احساسیه و اویزون بودن و نبودنش بستگی به رفتار پارتنرش داره

سلیقست من از ماهرخ طناز میلاد و اینا خوشم میاد

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

از شبکه های جم پخش میشه؟

نمیدونم نگاه نمیکنم

ولی توی شبکه های اجتماعی میبینن

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
بچه ها یسوال این مربوط به کدوم یکی از این برنامه هاست؟اسم دختره ملیناست فک کنم ولی نمیدونم بلایند دی ...

ریت دیت

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

تو باقی کشورا خیلی عادیهکارگردانش قبل عشق ابدی ورژن ترکیش و تو همون لوکیشن ساخت اگه اونو دیدی پس به ...

کاش پیشرفت و تلاش کردن باقی کشورها رو هم تقلید میکردیم یکم...

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بی بند و باری لوکیشن نداره هرجا باشه بی بندوباریهحتی اگر تو لس انجلس باشه

همه کشورا پیرو یک‌ مذهب نیستن پس نمیتونی عقیده ات رو برای همه کشورا تحمیل کنی 

این سلیقه شماست

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

همه کشورا پیرو یک‌ مذهب نیستن پس نمیتونی عقیده ات رو برای همه کشورا تحمیل کنی این سلیقه شماست

عزیزم بحث مذهب نیست اصلا شما برو از ارامنه و کلیمی های خودمون بپرس این روابط رو میپسندن یا نه...

یه سری چیزا فطری هشتش

عزیزم بحث مذهب نیست اصلا شما برو از ارامنه و کلیمی های خودمون بپرس این روابط رو میپسندن یا نه...یه س ...

مسیحیا و یه.و.دی ها بیشترین پیرو هارو دارن و میگم اینا کاملا عادیه اگه مشکلی داشتم خب پوششون و هم تغییر میدادن ولی میگم نسبت به همه برنامه های خارجی که دیدم نسخه ایرانیش بهتر بود اگه اونارو دیده باشی به اینا نمیگی بی بند و باری

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

من که گفتم ندیدم این برنامه رو ولی ولنگار توییکه متاسفانه از تربیت پدر و مادر بی نصیب موندی و در سای ...

کسی که نمیتونه به عقاید دیگران احترام بزاره

و فکر میکنه هرکاری خودش میکنه درسته

حتی شایسته بحث کردن هم نیست اون ادم خیلی ضعیفه که تحمل انتقاد و نداره و با برچسب زدن دیگران و تخریب میکنه

از اینا بخاطر اعصاب و ارامش روان خودت بگذر