2777
2789
عنوان

گول نخورین

899 بازدید | 57 پست

بجه ها من رفتم یه دندون پزشکی دستیار بشم دکتر گفت بیا دو هفته اموزش ببین امتحان میگیرم قبول شدی بعد استخدامت میکنم با یه دختر دیگه رفتیم البته دو تا دختر دیگم اونجا بودن یکیشون منشی بود دکترم فقط یه دونه دیگه میخواست که بین منو اون دختر باید یکیمون میموند دو هفته شد یه ماه الکی سر کاری که من مرتکب نشدم و دستیار استخدامی خودش مرتکب شد بیرونم کرد اون دختر دیگم که با من بود سر اینکه یه بار دستکش نداشت اونم بیرون کرد رفتم یه کلینیک از اونجا دنبال کار چنتا دختر بودن گفتم پیش فلان دکتر بودم گفتن بابا اون همینجوری سر بهونه الکی اخراج میکنه کلا قصدش همین به بهونه اموزش از دستیار کار میکشه بدون حقوق بعدش اخراج تا سری بعدتر بیان🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥امروز ما رفتیم از مطب به منشی گفت اطلاعیه بدین دستیار بیاد اموزش😑😑😑حقیقتا پشمام ریخت شماها هواستون جمع باشه گول اینچیزارو نخورین

کورد✌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما فردا برید اداره ی کار شهرتون همینا رو بگین پدرشو در می ارن و مزد و اجرت شما رو حساب می کنن و بهش زنگ می زنن و از جیب مبارک باید بپردازه این و به عنوان وکیل واز روی تخصصم میگم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

شما فردا برید اداره ی کار شهرتون همینا رو بگین پدرشو در می ارن و مزد و اجرت شما رو حساب می کنن و بهش ...

والا من خجالت میکشم میگم اون بیشعور بود من چرا ولی داداشم گفت فردا میرم مطبو رو سرش خراب میکنم با دخترای دیگه اینکارو نکنه

کورد✌️