2777
2789
عنوان

گول نخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 57 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تو آتلیه کارآموز بودم هر روز مثل حمالا وسایل عکاسی و دکور میچیدم اخر سر نه حقوق بهم داد نه چیزی ...

بگردمت الهی به خدا درکت میکنم نمیدونی این یه ماه چی کشیدم همه دلخوشیم اینکار بود من الهی خدا تکه تکش کنه 

کورد✌️

والا من خجالت میکشم میگم اون بیشعور بود من چرا ولی داداشم گفت فردا میرم مطبو رو سرش خراب میکنم با دخ ...

چه ربطی به خجالت داره. هم به حقت می رسی. هم توبیخ میشه و حساب کار دستش می آد.

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نمیدونی چقد ذوق اینکارو داشتم هی میگفتم پول میگیرم عین گل مطبو تحویلش میدادم با خواهش تمنا گوش نداد ...

اشکال نداره الان یه چیزایی یاد گرفتی 

جای دیگه مخصوصا کلینیک و درمانگاه ها رو سر بزن و بگو یکم واردی 

انشالله اونجا جور میشه و عوضش درمیاد برات 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

باز خوبه دوهفته ازت کار مجانی کشیده بعضی صاحبکاراخیلی موذین و شیاد سه ماه اموزشی میزارن بدون‌حقوق‌ بعضی زنا ساده لوحن و نادان

من‌باشم‌میزنم دستگاهشو خراب میکنم درس عبرت بشه  یا ازش شکایت میکنم ابروش بره

منم میخواستم برم داروخانه کارآموز بشم رفتم طرف تا دهن باز کرد صحبت کرد فهمیدم سرکاریه و دنبال نیروی مفتی ان 

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

عزیزم خوبه زیاد نموندی!خیلی جاهادیدم میگن سه ماه کارکن بدون حقوق بعد استخدامیسه ماه از طرف بیگاری می ...

خیلی سختم بود انقد سرم داد زد سر کار نکرده به خدا نمیدونی چه حسی داشتم اون لحظه خدا ازش نگذره حرومی

کورد✌️

وحشتناک بالا بود جراح ایمپلنت بود من واقعا تعجب کردم اینجوریه

نه عزیزم اصلا اینجوری نیست خودت میگی دستکش نداشته،بعید میدونم اینجور باشه هر دندانپزشکی دوست داره دستیارش قلقشو بدونه وراحت دستیارشو از دست نمیده  خییلی راحتتره که با یک نفر اوکی بشه تا این که مداام دستیار عوض کنه

اشکال نداره الان یه چیزایی یاد گرفتی جای دیگه مخصوصا کلینیک و درمانگاه ها رو سر بزن و بگو یکم واردی ...

آهان اینم بگم اگه مشغول شدی بگو یه نسخه برات بنویسه برای زدن واکسن هپاتیت 

اگه ننوشت برو مراکز بهداشت و ازاد بزن . زیاد گرون نیست ولی حتما بزن ارزشش رو داره برا سلامتی 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

وای خدایا

اینجایم یک مغازه ای بود وسایل مهر و قرآن و سجاده و تسبیح و کلا از اینجور چیزا داشت

یه مغازه خیلی بزرگ و پرفروش

هروقت قرار بود براش بار بیاد

آگهی میزاشت برای فروشنده

یکیو امتحانی میاورد فکر کن به اسم فروشنده بار خالی کنن از کامیون 😐

کلی ازشون حمالی میکشید تهشم یه پاپاسی کف دستشون نمیذاشت و به یه بهانه بیرون میکرد

بگردمت الهی به خدا درکت میکنم نمیدونی این یه ماه چی کشیدم همه دلخوشیم اینکار بود من الهی خدا تکه تکش ...

برو مطب دیگه ناامید نشو 

کلینیک های  ارتودنسی چون شلوغه خیلی دستیار پذیرش دارن 

نه عزیزم اصلا اینجوری نیست خودت میگی دستکش نداشته،بعید میدونم اینجور باشه هر دندانپزشکی دوست داره دس ...

خیلییییی عوض میکنه یچیز میگم یچیز بشنو اون بدبختا که قلق دستشون چرا اخراج کرد اونام سر بهونه الکی

کورد✌️