2777
2789
عنوان

اینقدر پز نده‼️

158 بازدید | 11 پست

یه اتفاقی چند روز پیش افتاده برام ذهنمو خیلی مشغول کرده

ما داشتیم عادی صحبت میکردیم شوخی میکردیم یه بنده خدایی ورداشت گفت اینقدر پز نده، در حالی که من اصلا اهل پز نیستم و واقعا اگه کسی پیشم پز بده متوجه نمیشم پزه فکر میکنم فقط داره یه موضوعی رو تعریف میکنه و بعد ها که بقیه میگن تازه میفهمم دیدگاه منو بقیه چقدر فرق داره، مثلا اتفاق افتاده یکی پیشمون نشسته از خودش تجربیاتش دانشگاهش رشتش گفته طرف خیلی خفنه من واقعا انرژی گرفتم از صحبتاش ولی بقیه میگفتن داره پز میده و طرف جای مادر ماست همسن نیست که بگیم اومده به ما پز میده 

حالا برام سواله اونی که به من گفت که اینقدر پز نده، مشکلش کجاست؟ اینم میدونم یه مقدار سطح زندگی و ایناشون پایینه بنده های خدا، کلا کم سواد و بد فرهنگ و یعنی من این رو متوجه شدم و وقتی دیدم همچین واکنش هایی داره این موضوع رو ریشه ش دونستم شاید هم این موضوع ربطی به واکنش و طرز فکرش نداشته باشه 

نظر شما چیه؟

لاااایک نکنننن😤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توام طرف هرچی تعریف کنه فکر میکنم فقط داره تعریف می‌کنه منظور خاصی ندارد اما بقیه میگن مثلا این خودشو گرفت یا این پز داد 

بنظرم از این به بعد فقط شنونده باش ونگو اینو داری اونو داری

شاید اعتماد بنفسشون انقدر پایینه که با کوچکترین حرکتی فکر میکنن طرف داره پز میده

منم دیدم که مثاا یه نفر یه تعریفی میکنه بقیه میگن چقدر پز میده ولی واسه من عادی بوده واقعا

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ
منم مثل توام طرف هرچی تعریف کنه فکر میکنم فقط داره تعریف می‌کنه منظور خاصی ندارد اما بقیه میگن مثلا ...

اره تصمیم گرفتم محلشون نزارم زیاد باهاشون صحبت نکنم 

ولی بدبختی اینجاست من از اونام که تو هر بحثی باید نظر بدم و معمولا سر بحثا رو باز میکنم و معمولا جواب دهنده ی سوالاتم

چون به نسبت اطلاعات عمومیم بالاست دوست دارم تو بحثا شرکت کنم 

لاااایک نکنننن😤
شاید اعتماد بنفسشون انقدر پایینه که با کوچکترین حرکتی فکر میکنن طرف داره پز میدهمنم دیدم که مثاا یه ...

ممکنه اینم دلیلش باشه 

بعد از اون حرفش من به خودم شک کردم گفتم نکنه همه کسایی که باهاشون معاشرت میکنم همچین نظری داشته باشن 

لاااایک نکنننن😤
اره تصمیم گرفتم محلشون نزارم زیاد باهاشون صحبت نکنم ولی بدبختی اینجاست من از اونام که تو هر بحثی بای ...

وای دقیقا منم واقعاً هرچی میگم میگن تو ادایی هستی و اینا ولی من اینارو می‌دونم وفقط میگم منظور خاصی ندارم

وای دقیقا منم واقعاً هرچی میگم میگن تو ادایی هستی و اینا ولی من اینارو می‌دونم وفقط میگم منظور خاصی ...

دقیقا، این بحث ادایی بودن هم هست، من این شکلیم خب، اینجوری بودم و بزرگ شدم، یدفعه که نمیتونم خودم و تغییر بدم که، که البته تا حد امکان خودم و سعی می‌کنم مثل اطرافیانم بکنم که زیاد تو چشم نباشم ولی بازم این حرف که ادایی هستی و پز میدی و صدات و نازک میکنی و با ناز حرف میزنی هست

خب صدام نازکه چیکارش کنم تستسترون بخورم؟😂

لاااایک نکنننن😤