2777
2789
عنوان

قطع پریودی

86 بازدید | 11 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

من دو سه ماه اخیر سه روز بعد پریودم دویاسه روز لکه بینی داشتم،رفتم دکتر قرص استروژن و پزوژسترون داد.ب اخرین قرص ک رسیدم پریود شدم ولی سه روز اول در حدلکه بینی شد منم اومدم دوقوری زعفرون دم کرده و ی قوری رازیانه خوروم.از روز پنجم پریودم شروع شد یعنی خونریزی واضح و شدید شروع شد،حالا فردا میشه روز هشتم ولی پریودم همچنان مث روز اوله اینم بکم واسه اولین باره ک اینجور شدم.میخواستم ببینم کسی تاحالا از این‌ قرصا خورده؟اطلاعی دربارشون داره؟

رفته بودن سونو گفت ضخامت اندومتر ۹ هست باید ریزش پیدا کنه.خب دیدم بااین قرصا تا روزسوم فقط لکه بینی بود.منم اومدم اون همه زعفرون و رازیانه خوردم ک ریزش کنه.وریزش هم کرد.ولی پریوده قطع نمیشه.چ گلی ب سرم بگیرم 😩😩😩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برم باز میگه بیا ال دی بخور.دیگه نمیخام هیچ قرص هورمونی بخورم.ال دی  بخورم الان قطع میشه ال دی ک تموم میشه باز پریودی شروع میشه 😩

هیچوقت قرص هورمونی نخورده بودم تا اینکه دکتر استروژن و پروژسترون داد

داروگیاهی خوبه ولی تا یه حدی عزیزمن

همیشه تو همه چیز احتیاط میکردم؛نمیدونم این بار چی شد.رفتم گفت اگه ریزش نکنه کورتاژ تشخیصی باید بشی.نخواستم برم زیر تیغ تمام زورمو زدم ک خودش حل شه