2777
2789

میخوام واسه دم دست سرویس ۶نفره ملامین بگیرم گرون نیست ۱۷۰هزار سفارش بدم؟ خودم چینی دارم ۱۸نفره ورداشتمشون اونا زود میشکنه و مهمون خاصی هم ندارم

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم...

سرامیکی رنگی بخر نه ملامین

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملامین سالم نیست

ارکوپال بگیر

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

من ۶ نفره سال پیش خریدم ۱۵۰

۶ تا پلو خوری

۶ تا خورشتی

۶ تا میوه خوری

۶تا پیاله کوچیک

۶ تا پیاله بزرگ

دوتا دیس

چهارتا ظرف بزرگ برا سالادو اینا

یه دونه هم نمیدونم سینیه چیه😂

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

وا مد جیه من الان پیرکس دارم ارکوپال و چینی هم دارم...هیچی دم دستی تر از ملامین نیس

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
آکروپال ۱۸نفره خشگل دارم تو انباریه مهمون خلصی هم ندارم ک درشون بیارم واسه دم دست میخوام بخرم

خب دم دستی آرکوپال استفاده کن ملامین هم قدیمی شده هم سرطان زاس..6 نفره آرکوپال من خریدم230تومن

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

اکروپال دارم زود میشکنن هنوزم خونه نخریدم ک درشون بیارم مهمونای خاصی هم ندارم واسه دم دست پرسیدم ملامین چهار گوش خشگل گفت ۱۷۰هزار سرویسش

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم...