2777
2789
عنوان

دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 42 پست
تا وقتی ادامه بده کهدازش متنفر بشی چون اینجوری بهتره ، راحت تر میتونی کنار بیای

راستش من از هیچکسی تو زندگیم متنفر نشدم و نمیشم نمیدونم چرا دلم سریع به رحم میاد:)💔

خودش گفت پیام نده بهم زنگ نزن نیا پیشم خوشم نمیاد ازت،ازت متنفرم و...مگه من چیکار کردم؟هیچ کاری نکرد ...

من مودی ام خردادی ام مدلم شبیه دوستته بعد گریه میکنم و دلتنگ میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه همینه اونم عادت کرده به تحقیر کردن. دوست مدرسه باید تو همون مدرسه بمونه. از در مدرسه میای بیرو ...

ولی ما خیلی صمیمی بودیم سالای پیش خیلی باهام خوب بود امسال اینطوری میکنه و بَد شده باهام

البته سالای پیشم خیلی اذیتم میکرد ولی نه به این شدت

راستش من از هیچکسی تو زندگیم متنفر نشدم و نمیشم نمیدونم چرا دلم سریع به رحم میاد:)💔

بالاخره یه جایی متنفر میشی و از چشمت میفته

شاید این روند طول بکشه اما بالاخره اتفاق میفته

تـاسیـان `

ولی ما خیلی صمیمی بودیم سالای پیش خیلی باهام خوب بود امسال اینطوری میکنه و بَد شده باهامالبته سالای ...

ادمها عوض میشن دختر.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگه مقصر اونه پیشقدم بشی خیلی بی ارزش میشی حتی سری بعد بدترشو به سرت میاره دخترم

آره مقصر اونه😔

اما من پیام ندم شاید اصلا دیگه بهم پیام نده امتحان کردم یه هفته پیام نداد💔

من مودی ام خردادی ام مدلم شبیه دوستته بعد گریه میکنم و دلتنگ میشم

اونم خردادی هست

همیشه میگه مودیم باید با اخلاقم کنار بیای حتی اگه بزنم بکشمت فقط چون خردادی ام

اونم خردادی هستهمیشه میگه مودیم باید با اخلاقم کنار بیای حتی اگه بزنم بکشمت فقط چون خردادی ام

اگه دوسش داری برگرد پیشش ولی تهدیدش کن بگو اخلاقت رو مخمه خردادی هستی که به جهنم من این چرتو پرتای ماه تولدو باور نمیکنی تو الکی به خودت تلقین میکنی ، حالام اگه میخوای دوستم بمون یا از زندگیم برو بیرون

اگه دوستت داشته باشه برمیگرده 

اگه نه بیخیالش

اگه دوسش داری برگرد پیشش ولی تهدیدش کن بگو اخلاقت رو مخمه خردادی هستی که به جهنم من این چرتو پرتای م ...

همه رو گفتم اینا رو گفتم برگشته میگه تو قبول نکنی یکی دیگه هست قبول کنه و چند وقت بلاکم کرد رفت باز دورش خلوت شد برگشت