با دوست صمیمیم دعوام شد خیلی حرفای زشتی بهم زد الان ۹ ساعته که به هم پیام ندادیم و زنگ نزدیم جلوی همه کوچیکم کرد و بهم حرف گفت ولی من بازم دلم براش تنگ شده هی میخوام بهش پیام بدم هی میخوام بهش زنگ بزنم به زور جلوی خودم رو میگیرم حتی بهم گفت دیگه نمیخواد دوست باشیم کات کنیم و اینا یه چیزی بگید که دیگه بهش فکر نکنم و اصلا بهش پیام ندم و زنگ نزنم و تو مدرسه نرم سمتش:)))💔
ولی ما خیلی صمیمی بودیم سالای پیش خیلی باهام خوب بود امسال اینطوری میکنه و بَد شده باهامالبته سالای ...
ادمها عوض میشن دختر..
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
اونم خردادی هستهمیشه میگه مودیم باید با اخلاقم کنار بیای حتی اگه بزنم بکشمت فقط چون خردادی ام
اگه دوسش داری برگرد پیشش ولی تهدیدش کن بگو اخلاقت رو مخمه خردادی هستی که به جهنم من این چرتو پرتای ماه تولدو باور نمیکنی تو الکی به خودت تلقین میکنی ، حالام اگه میخوای دوستم بمون یا از زندگیم برو بیرون