2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اکسام جدا میشدم شدیدا خالم بد میشد بخصوص اولیش

3سال حالم بد بود

البته بگم خیلی مدت طولانی دوسش داشتم و اینکه خیانت مرد و منم بچه بودم خیلی برام سخت تر شد

الان خدارووششکککرررر انقدر راضیم ک تو آدمای بدی خیلی راحت جدا شدم چون فهمیدم به دردم نمی‌خورد و خدا میخواست شوتش کنه بیرون

هفته اولو ماه اولو یا حتی سال اول که مثل مرده متحرکی و طبیعیه...بعدش عادی میشه...مثل وقتی که کسی میمیره میگن خاک سرده ...بعدش دلم ادم کم کم اروم میگیره فقط گهگاهی یه خاطره میاد تو ذهن ادمو میره و دیگه هم هیچ کشش و تمایلی نیست...

منم دقیقا یه هفته پیش جدا شدم خیلی سخت میگذره هر روز فقط گریه میکنم

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)

منم دقیقا یه هفته پیش جدا شدم خیلی سخت میگذره هر روز فقط گریه میکنم

خوشبحالت من فقط ی روز تونستم گریه کنم

درد دارم بغض دارم ولی اشکم در نمیاد چیکار میکنی ک میتونی گریه کنی

سر چی کات کردید میگی؟اون کات کرد یا تو

دومی و چجوری کات کردی باهاش؟اونو چقدر طول کشید کنار بیای؟

انادر بد بودن از هر لحاظ من الان موندم چرا باهاشون دوست بودم!!!!!!! خاک تو سرم!

هی باهاشون باوری میشد و همین باعث میشد راحت دل بکنم

خودم کات کردم با بقیشون

خیلییییی سخت بود،اصلا خودم خسته شده بودم از گریه ،نمیدونم تقلص کدوم کار نکرده م بود

من حس میکردم یکی دعا نوشته بود برام انقدر عجیب بود

و کلا بدشانسی و بداقبالی و حماقت تو خانواده ما هست نمیدونم چرا...

من که نتوتستم فراموش کنم ماجرا برای دوران ۲۲سالگیمه که عاشقونه همو میخواستیم و خواستگاری هم رفتیم مادرش وقتی شرایط مالیمون و فهمید نزاشت دخترش ازدواج کنه و الان ۳۸ سالمه همه چی شکر خدا دارم بی نیاز از مال دنیا ولی انقدر برام عزیز بود که نشد و نتونستم جاش کسی و تو قلبم جا بدم

و اخرین باری هم که ازشون اخباری به دستم رسیده ازدواج کردن و دوتا پسر دارن 

ولی من نتونستم و فکرم نکنم که بشه