2777
2789
عنوان

احساسات من در دوران عقد

218 بازدید | 17 پست

بچه‌ها من عاشق تنهاییم هستم دلم میخواد به تنهایی و بی مسئولیت بودنم برگردم دلم میخواد پول در بیارم و مستقل بشم 

دلم میخواد با هیچکس حرف نزنم فقط کتاب بخونم و سرچ کنم 

دلم میخواد برگردم به دوران نامزدی و بگم نه 

من نبودن نامزدمو بیشتر از بودنش دوست دارم 

خیلی بده که این حرفا رو میزنم ولی واقعاً سختی زندگی رو نمیخوام تحمل کنم 

خدایا شکرت که هستی =)
اول از همه باید بدونی که این احساسات طبیعی هستن. هرکسی یه دوره‌هایی از زندگی خودش رو می‌گذرونه که از شرایطش ناراضیه. مهم اینه که چطور با این احساسات کنار بیای و برای آینده‌ات تصمیمات منطقی بگیری. یه چیز دیگه هم اینه که سختی‌های زندگی برای همه هست، اما باید یاد بگیری چطور باهاش روبرو بشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضامو بخون ناشکری نکن 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

اول از همه باید بدونی که این احساسات طبیعی هستن. هرکسی یه دوره‌هایی از زندگی خودش رو می‌گذرونه که از ...

عزیزم‌

چقد دلم میخواست باهات حرف بزنم 

نمیدونم چیکار کنم به نظرم خیلی سخت گرفتم، دلم میخواست یه نفر تو دوران نامزدی بهم میگفت خب بهش زنگ بزن بگو نمیخوامت و براش توضیح بده والا من هرچقدر نمیخواستم مامانم میخواست من برم من فکر میکردم مامانم باید به هم بزنه ولی این من بودم که باید به هم میزدم 

راستش دلم خیلی پره حس میکنم کسی منو نمیفهمه می‌خوام همین الان از اون رابطه بیام بیرون با همه مزایایی که داره فقط با خودم باشم همین

خدایا شکرت که هستی =)
خو عزیزم برو پیش یه مشاور خوب معلومه درونگرا هستی و ی مدت اگه خانواده ات میزارن برو مسافرت یا سعی کن ...

من هرچقدر تنها باشم سیر نمیشم بخدا

نمیدونم چرا تو فکر ازدواج افتادم 

خدایا شکرت که هستی =)
عزیزم ی مدت با خودت تنها باش و فکراتو بکن ببین واقعا دوست داری تنها باشی یا تحت فشاری

دلم بی مسئولیتی میخواد

من ازدواجی نبودم 

ازدواج برام ارزش نداره، دختری هستم که میخوام پیشرفت کنم و دنیا رو بگردم 

خیلی وقت پیش احساسات رو تو خودم کشتم که ضربه نخورم

خدایا شکرت که هستی =)
دلم بی مسئولیتی میخوادمن ازدواجی نبودم ازدواج برام ارزش نداره، دختری هستم که میخوام پیشرفت کنم و دنی ...

عزیزدلم اگه طرفت خوبه و اخلاق داره و خانوادش خوبن و وضع مالیش خوبه بدون ک در کنارش میتونی پیشرفت کنی 

عزیزدلم اگه طرفت خوبه و اخلاق داره و خانوادش خوبن و وضع مالیش خوبه بدون ک در کنارش میتونی پیشرفت کنی

دقیقاً با عقلم همین تصمیم رو گرفتم ض

که برم پیشرفت کنم زیر سایه خودش و خانوادش

خدایا شکرت که هستی =)
دقیقاً با عقلم همین تصمیم رو گرفتم ضکه برم پیشرفت کنم زیر سایه خودش و خانوادش

خو خوبه عزیزم 

و اگه دوس داری تنها باشی سعی کن خودتو با کار و درس مشغول کنی ک ازیت نشی اما جوری نباشه ک اونم بهت خیانت کنه از نبودت 

اونم عادت بده ک دو تا شغل انجام بده ک زیاد کنارت نباشه ک ازیت بشی 

خو خوبه عزیزم و اگه دوس داری تنها باشی سعی کن خودتو با کار و درس مشغول کنی ک ازیت نشی اما جوری نباشه ...

اون میخواد بازنشسته بشه که بشینه ور دل من  بعد بازنشستگی ولی من گفتم باید بره سرکار و شغل دوم داشته باشه

خدایا شکرت که هستی =)