2777
2789
عنوان

وای حالم خیلی بده😭😭

604 بازدید | 44 پست

وای اصن نمیتونم باور کنم 

یه گربه بود تو ساختمونمون هفت هشت سالش بود از اول بچگی اش من بزرگش کرده بودم

با تمام اهالی ساختمون دوست بود 

سوار اسانسور میشد میرفت میومد خیلی مظلوم بود اسمش پسر بود

یه کربه سالم بزرگ هیکلی خوشگل😭

خیلی هم مظلوم بود همیشه از کربه های دیگه کتک میخورد 

الان اومدم بیرون برم مصاحبه

دیدم ماشین زدتش کنار خیابون افتاده😭😭😭

وای اصن نمیتونم باور کنم الهی بمیرم براتتت😭😭😭😭

اون گربه ساختمونمون بود الهیییی😭😭

نمیتونم باور کنم نمیتومم اصن 

مصاحبه ام کنسل مردم فقط دارم یه سره گریه میکنم 

اخه مگه میشه اون دیکه نباشه

اون پسر ساختمون ما بود

اولین گربه ای بود که مامانش اورد خونه ما😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحتیت قابل درکه ولی نمیدونم چرا این سطح از دلسوزی ها رو در مورد ادمها بین هم نمیبینیم. خیلی خطرناکه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
وایییی نمیتونم باور منم اخه مگه میشه اخه قربون اون صورت ماهت بشم اون چشمای تیله ای خوشگلتبدنش خشک شد ...

گربه دختر عموم منم چند ماه پیش یه راننده بی ملاحظه زیر کرد دختر عموم عاشق گربش بود واقعا سخته😭😭

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

عزیزدلم میدونم الان چقدر ناراحتی ولی این همه وابستگی اصلا خوب نیست 🥲💔 

پاشو برو بیرون یه دوری بزن یه هوایی بخور دیگه گریه نکن

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

متوجه منظورت نشدم قشنگم😭

هیچی میگم کاش آدمها این دلسوزی هایی که به حیوانات نشون میدن یکمش به انسانها داشتن. طرف رو میبینی حیوون خونگیش بغلشه ولی به آدمها که میرسه با همه جنگ داره. البته که ناراحتی برای حیوانات اگر در کنار حس انسان دوستی باشه خیلی هم قشنگه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

میفهممت .ما هم عروس هلندیمون دو سال باهم بودیم خیلی دستی بودهر جا میرفتیم دنبالمون میومد بامزه بود .عید در باز بود ندیدیم یهو پرواز کردو برای همیشه رفت 😔😔😔

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

گربه دختر عموم منم چند ماه پیش یه راننده بی ملاحظه زیر کرد دختر عموم عاشق گربش بود واقعا سخته😭😭

الهییی بمیرم 

واقعا درکش میکنم الهی😭😭

خدا اعنتشون کنه تو این روز روشن نمیبینن گربه به اون بزرگی رو😭😭