2777
2789
عنوان

هجوم مورچه ها به خونه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 209 پست
اگه از نظر مالی مشکل دارین هرشب سوره واقعه بخونین محتاج کسی نشید برا حسد اسپند و زاج و کندر بخرین س ...

عزیزم تو اون تاپیکی که تگت کرده بودم نیومدی ..دیدی اصلا؟؟؟

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سم هم سمّای قدیم مورچه ها سم هارو هم شکست دادن با اینحساب ...والله مورچه هم مورچه های قدیم...از وقت ...

مورچه ها هم خوش اشتها شدن حتما شیرینیجات دلشونو زده🤣

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

میخورن؟؟؟

نه فقط باشه تمومه غیب میشن کثیف کاری هم نداره

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ما هم داشتیم تو خونمون

لونه شونو پیدا کردم 

همه رو کردم تو جا رو برقی

حالا لونشون کجا بود؟

پایین در حیاط یه تیکه سنگ مرمر کار شده

بعد گچ از یه جا ریخته بود 

سوراخ شده بود اونجا

لونشون داخل اون سوراخ و پشت سنگ بود

سنگو کندم بیشتر از ۱۰۰۰تا مورچه بودن که رفتن تو لوله جارو برقی

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

ما هم داشتیم تو خونمونلونه شونو پیدا کردم همه رو کردم تو جا رو برقیحالا لونشون کجا بود؟پایین در حیاط ...

حالا من دیشب تنها بودم قبلش حیوونامو برده بودیم راه برن انرژی تخلیه کنن بعد پیاده روی مستقیم بردمشون حموم و نوبتی شستمشون و خشکشون میکردم بعدش غذاشونو دادم به نوبت اخه لوسن خودشون  غذا نمیخورن باید مث بچه بنشونم رو پام تیکه های کوچیک کنم بزارم تو دهن خانما اول که یکساعت باید ناز بکشم تا راضب بشن بیان جلو بعد یکساعت قربون صدقه و غذا رو بمال به بینیشون که مزه شو بچشن و افتخار بدن دهنشونو باز کنن ..اون یکی که باید پشت سرش با ظرف راه برم که خانم افتخار بده هرجا خواست واسته غذاشو از دستم بگیره با کلی قربون صدقه یعنی از یکسری از  بچه ی ادم لوس تر و نازنازی تر و بدخور ترن این دوتا انگار نه انگار سگن ..بخدا وقتی که واسه نازکشیدن اینا میزارم مطمئنا در آینده واسه بچه ی خودم حوصله نمیکنم ...همه ی این حرفارو گفتم که برسیم به موضوع اصلی که بعد همه ی این خستگیا تا خواستم برم حمام خودم حمون کنم اومدم برق اشپزخونه رو خاموش کنم یهو دیدم    از کنار گاز و پشت کابینتی که سینکه و زیر ماشین ظرفشوییمم که اینا ردیف کنار همن بنوعی چندتا 

سوسک سیاه بزرگگگگگگگ دارن رژه میرن انگار داشتن قایم موشک بازی میکردن باهم تو خلوت اشپزخونه ..  دوتاشون وحشتناک بزرگ بودن شاخکاشون هر کدوم ۱۰سانت بود هی  من میرفتم یه گوشه کنار کابینتا بدون حرکت وامیستاادم که  از زیر ماشین بیاد بیرون اخه شاخکاش بیرون بود میدیدمشون  انقدررر زرنگ بودن بمحض اینکه میومدن بیرون منو میدیدن باز فراار میکردن و من مث احمقا با مگس کش نیم متر اونورتر میزدم و همزمان با ضربه هام جیغ عصبی  میکشیدم و  گریه میکردم   ...انگار لونشون تو کابینت زیر سینک یا پشتشه ..یا شایدم تو فر گاز رفتن تخم کردن ممکنه؟؟؟وای خدااا نه ....انقدرررر دیشب گریه کردم چشام باز نمیشه انقدررر  لعنت فرستادم به این وضعیتم  که گرفتارش شدم اخه سوسککک واسه چی دیگه .من معضلم مورچه بود ولی سوسک؟؟؟دیگه نتونستم برم حموم   . از دیشب همینجور روبه روی اشپزخونه نشستم که حواسم باشه سوسکا نیان تو پذیرایی ..دومین شبیه که نتونستم بخوابم 

بخدا خستم دیگه ..اینهمه دیروز من اشپزخونه و کابینتارو با وایتکس شستم با الکل ضدعفونی کردم   باز سوسک اومد یکیش رو کابینت بین گاز و سینک بود ...حتی

نمیتونم دیگه غذا بخورم هیچی دلم برنمیداره دیگه فکر میکنم همه چیز سوسکیه  .

منتظرم شوهرم بیاد سم کامن بزنه اشپزخونه رو ...دیروز که خانما گفتن رفتم خریدم ولی تنهایی میترسیدم سم پاشی کنم جایی هم نداشتم که نصف شب برم که بوی سم اذیتمون نکنه ....حتی در اپارتمانو باز گزاشتم که اگه سوسک بیاد،تو پذیرایی فرار کنم برم بیرون ...خیلی بده ...خیلییییی ،خدا سر دشمنم هم سوسک نیاره

حالا من دیشب تنها بودم قبلش حیوونامو برده بودیم راه برن انرژی تخلیه کنن بعد پیاده روی مستقیم بردمشون ...

چاره ای نیست

یه روز باید خونه رو خالی کنی بیان سم قوی بزنن همه جارو

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

سلام عزیزم خوبی

تو تاپیک ریپ زده بودی رو پیامم تاپیک بسته بود نتونستم جواب بدم

عکسی ک گذاشتین رو دیدم ماشالا بهشون انشالا خدا حفظشون کنه براتون

خدا خیرتون بده انقد ک به محبت میکنید بهشون مطمئن باش ده برابرش برمیگرده ب زندگیت

اتفاقا عکسشون رو چند صفحه قبل لایک کردم خیلی ناز و خوشگل بودن

ب امید اینکه منم یروزی مثه شما بیام و عکس از گربه م بزارم😍🥰

💙                                                                   

خونه ما هم پررررر از مورچه ریز قهوه ایه شاید باورت نشه ولی از داخل ترک سقف میان بیرون تو حموم و دستشویی هم هستن برنج رو گاز بمونه میرن تو قابلمه همه چیو چپوندم تو یخچال و فریزر فقط برا اینکه مورچه نیاد کامن زدم پودر زدم میخک زدم اصلا هیچیشون نمیشه 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

دارچین گزاشتم پوست خیارم گزاشتم از رو نمیرن که نمیرن .بخدا غذا نمیتونم رو زمین بزارم از دستشون .گازم ...

چاره اش فقط کامنه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍