2777
2789

بچه هاتون چه کلاسی میرن؟ چقدر میشه هزینه اش؟

بچه ام تو خونه حوصله اش سر می‌ره 

دختره

می‌خوام کلاس ورزشی بفرستم میگم بهتر از مهده

اما نمیدونم چه کلاسی خوبه (ژیمناستیک دوست ندارم بره)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس نقاشی ماهی سیصد،قبلا کلاسای گرونتر و بازی و ورزش اینا میفرستادم اصلا علاقه نشون نداد

نقاشی دوست داره 

ولی سه سالشه می‌تونه از الان ؟

یه کم لجباز و غرغرو هستش

از چه نظر کلاس ورزش رو بهتر از کلاس های مهد میدونید؟!

بستگی داره به خدمات و امکانات مهد،در کنار اموزش مهارت هایی مثل دست ورزی،هوش و تمرکز،خلاقیت،نقاشی و ... حرکات ریتمیک و ورزشی هم ممکنه داشته باشند

ضمن اینکه سن چهار سالگی مناسب شرکت در پیش دبستانی 1، پنج سالگی مناسب پیش دو هست🌸

شما سن کودکتون،علاقه مندی ایشون و اموزش های موسسه هایی که در دسترس دارید رو ملاک قرار بدید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

خودش میگه تکواندو دوست دارم

خوبه خیلی عزیزم . همون بزار . منم دوتا بچه دارم یکی باید پیش یکی سال دیگه انقد غصه دارم از الان ک کاش دفاع شخصی چیزی میزاشتمشون 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

خوبه خیلی عزیزم . همون بزار . منم دوتا بچه دارم یکی باید پیش یکی سال دیگه انقد غصه دارم از الان ک کا ...

اشکال نداره 

دختر خاله من دوازده سالگی رفت الان سیزده سالشه کمربند سبز گرفته

شمام اگه میتونید از الان بزاریدشون کلاس 

اشکال نداره دختر خاله من دوازده سالگی رفت الان سیزده سالشه کمربند سبز گرفتهشمام اگه میتونید از الان ...

آره عزیزم باید بزارمشون خیلی واجبه . چون پشت سرهم هستن و محیط اینجا خوب نیس باید ببرم و بیارم خیلی سختمه . اگه بتونیم جابجا بشیم خیلی خوب میشه . برا خودتون و بچتون بهترینها رو آرزو میکنم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

آره عزیزم باید بزارمشون خیلی واجبه . چون پشت سرهم هستن و محیط اینجا خوب نیس باید ببرم و بیارم خیلی س ...

اتفاقا منم شیر به شیر هستند بچه هام با بزرگه نمیتونم زیاد وقت بگذرونم حوصله اش سر می‌ره میترسم افسرده بشه