2777
2789

همون اش همون کاسه خونمونم کوچیک قدیمی ب اینش کاری ندارم صبح ساعت ۹ مرتب کردم خواهرم از مدرسه آمده بهم ریخته باز جمع میکنم دو دقیقه میرم درس بخونم همینجوری جمع هم نمیکنه مامانم آشپز خونه گاز دو هفته تمیز نکرده رفتم تمیز کردم باز میبینم چرب 

خودمم اتاق ندارم یک اتاق داریم انباریه کلی فرش بخاری کیسه ها برنج نون خشک هست همه گذاشتم یک گوشه اتاق مرتب کردم باز میام میبینم هر چی میخرن پرت می‌کنن تو اتاق

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

مشخصه با سلیقه ای

تو اون اتاق پرده بزن حتما یک گوشه رو. منظورم وسط اتاقه

اگر پنجره داره قسمت پنجره دار رو پرده بزن برای خودت 

به اونور پرده کار نداشته باش چمتم نمیفته موقع درس

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین منم مجرد بودم ، همین داستان بود، دیدم بخوام انرژی بزارم پیر میشم، بی خیال شدم.

الانم هر بار برم خونه ی مامانم ، کل روز دارم بشور و بساب میکنم، باز دوباره میرم میبینم، همون آش و همون کاسه

قربان منیمالیستی هیچ چیز اضافی ندارن و انباری هم ندارن که اشغال جمع کنن

البته یه مقدارم شلخته هستن خواهرتو مادرت 

😅

تا میتونی و میدونی کیسه ها بدرد نمیخورن بنداز دزدکی بره بیرون والا

دلشاد هستم...💍

قربان منیمالیستی هیچ چیز اضافی ندارن و انباری هم ندارن که اشغال جمع کننالبته یه مقدارم شلخته هستن خو ...

والا همش کیسه لباس قدیمی زیاد هم هست می‌فهمن والا 

نون خشک جمع کردن ده بار میگم بگید بیان ببرن میگن ب تو چ

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

مشخصه با سلیقه ایتو اون اتاق پرده بزن حتما یک گوشه رو. منظورم وسط اتاقهاگر پنجره داره قسمت پنجره دار ...

اره یکم عروسک گذاشتم برا تزیین و آویز درست کردم برچسب درخت گل بزرگ گرفتم زدم ولی خوب چه میشه کرد 

بعد با سنجاق رو یک پرده عروسک‌ آویز کردم

حق داری سختهمادر آدم تمیز و مرتب نباشه هیچی درست بشو نیست بیخیال باشبرو کتابخونه درستو بخون

خواهر مگه می‌ذارن برم پام از خونه می‌ذارم بیرون دعوا هاشون شروع میشه 

اره یکم عروسک گذاشتم برا تزیین و آویز درست کردم برچسب درخت گل بزرگ گرفتم زدم ولی خوب چه میشه کرد بعد ...

خوب کردی منظورم این بود که با پرده اتاقت رو حدا کن و برا خودت یه حریم بساز پشت اون پرده وسیله ها روبذارن

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

مادرت چیکار می‌کنه پس.الان باس درس بخونی نه تمیزکاری

میگه انرژی ندار خستش همش کلا بزور غذا درست می‌کنه 

خوب کردی منظورم این بود که با پرده اتاقت رو حدا کن و برا خودت یه حریم بساز پشت اون پرده وسیله ها روب ...

والا من که بیشتر ش گذاشتم زیر تخت یک تخت چوبی قدیمی هست گذاشتم زیر تخت و بقیش یک گوشه گذاشتم پارچه گذاشتم م ک دیده نشه 

والا من که بیشتر ش گذاشتم زیر تخت یک تخت چوبی قدیمی هست گذاشتم زیر تخت و بقیش یک گوشه گذاشتم پارچه گ ...

خوب کردی

چقد دلممیخواد ببینم چجوریه 

والا همش کیسه لباس قدیمی زیاد هم هست می‌فهمن والا نون خشک جمع کردن ده بار میگم بگید بیان ببرن میگن ب ...

دزدکی رد کن تا میتونی 

عادت اشغال جمع کردن دارن

منکه مجردیم دزدکی میبردم البته ات و اشغال 

متهلی هم هرچی لازم ندارم میندازم

دلشاد هستم...💍

خوب کردیچقد دلممیخواد ببینم چجوریه

هر کار. کردم عکس نیومد عزیزم ✨ اگر روبیکا دارید آیدی بده بفرستم 

2790
2778
2791
2779
2792