2777
2789

به بعضی ها زیاد میده اینقد ک مغرور میشن نمیدونن چکارش کنن به بعضی هام هیچی نمیده اونی ک نداره شاید ادم پاک تری هم بوده تو زندگیش.البته بعضی ها با تلاش و سختی به دست میارن اونا نوش جونشون.اما بعضی آدما رو می شناسم دوران مجردی هر نوع کثافت کاری ک فکرش کنید کردن حتی پدر مادرشون هم کتک زدن ولی تو زندگیشون خیلی خوشبخت شدن در عوض بعضی دلشون پاک اهل نماز روزه ولی هیچی بهشون خدا نمیده قضاوت کار خداست من سگ درگاه خدام نیستم بخوام دخالت کنم فقط برام خیلی سواله چرا؟؟ینی فرق میزاره استغفرلله؟وقتی ب این سوال میرسم و جوابی جز فرق گذاشتن به ذهنم نمیاد باعث میشه کم کم از خدا سرد بشم ولی این دور شدن رو دوست ندارم

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
زندگی طبق عدالت ما نمی‌چرخه، طبق یه سری قانونای کلی می‌چرخه که ما همشونو نمی‌فهمیم. خوشبختی ظاهری خیلی وقتا واقعی نیست. اونی که الان خوشحاله شاید ده سال دیگه له شه. تو فقط خودتو بچسب و نذار ذهن‌ت گند بزنه به حالت. دنبال مقایسه نباش، هیچ فایده‌ای نداره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا خدا بهشون نمیده تلاش میکند

خدا شرایط بدست آوردن رو براشون مهیا میکنه.یا اونی ک بچه پولدار ب دنیا اومده تلاش خودش نبوده 

میدونی‌‌من‌به‌این‌نتیجه‌رسیدم‌‌خدا‌چون‌دوست‌داره‌ما‌به‌یادش‌باشیم‌ما‌رو‌تو‌سختی‌قرار‌میده‌چون‌اکثرا‌موقع‌گرفتاری‌یاد‌خدا‌میافتیم

خدا شرایط بدست آوردن رو براشون مهیا میکنه.یا اونی ک بچه پولدار ب دنیا اومده تلاش خودش نبوده

افتخار نیست پدر من درآمد خوبه دارا حساب میشه نسبت به بقیه ولی یه مشکلات داریم تو زندگی که طرف که از ما کمتر داره ندار اون مشکل

دعا کن خدا هرچی به کسی میده از اون ور یه مشکل تو زندگیش نباشه

توبه شکستم🫀🙂

آزمایشه دیگه. کلا شرایط این دنیا بر اساس رشد ما چیده شده .هدف رشد ما انسانهاست نه رشد مالی و مادی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

آزمایشه دیگه. کلا شرایط این دنیا بر اساس رشد ما چیده شده .هدف رشد ما انسانهاست نه رشد مالی و مادی

رشد ب چه درد میخوره وقتی تو سختی و بیماری، بی پولی طلاق، زور گفتن همسر سابق و آزار و اذیت سر بچه، اذیت اطرافیان طرد شدن از جامعه و خانواده باشه طرف .دیگه جایی برا رشد نمی مونه هرچی هست درده

عزیزم حالتو درک میکنم لطفا دوستان یکمی با منم صحبت کنید جوری نصیحتم کنید ذهنم گند زده به حال وروزم میدونم مقطعیه وگذرا

کلایکمی رفتم رو مود افسردگی.کلا این مدل ادمی من نبودم

اصلا اهل ظاهر زندگی دیگران و چول کسیو ببینم و ناراحو وغصه حسرت بخورم نبودم اصلا.باور کنید حتی یه بلاگرم من دنبال نمیکنم  واتفاقا طرافیانم اکثرا وسع مالی خوبی دارم خودمونم شکر روزیمون میاد.

نمیدونم چه مرگمه دقیقا یکی از دوستانم سالهای پیش باهم درارتباط بودیم  ودیگه اونا رفتن شهرای دیگه ودور شدن وازش خبرنداشتم 

دوست مشترکمون دوهفته پیش تعریفشو کرد ومنم حالشو پرسیدم

میگفت ازدواج کرده و خونواده همسرش پولدار وخونواده خودشم از اول وضع مالی خوبی داشتن و..خودش وهمسرشم ترک هستن و..

اهل طلا ووسایل گرون وتوچشم و...اتفاقا دختر خوش سلیقه ای هم بود.ولی همیشه رک بود واهل پز.واهل ادامه تحصیل و کارهم نبود.

چندتا تیکه از فیلم خونه وزندگیشو دیدم و عروسیش و...حقیقا دلم خیلی گرفت تازه پیجشم مثلا میخواد بلاگری شروع کنه.ولی بسته س.

میگفتن روز عروسیشون تاج طلا هدیه گرفته ولباس🙃 ومراسم گرون قیمت.و خلاصه گفتن خیلی اوضاعش روبه راه‌.اولین باریه انقدر براخودم ناراحتم مصداق حرف استارتر.که میگه هیچی سرجاش نیست....

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
رشد ب چه درد میخوره وقتی تو سختی و بیماری، بی پولی طلاق، زور گفتن همسر سابق و آزار و اذیت سر بچه، اذ ...

کلا همینه این دنیا همش سختیه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

عزیزم حالتو درک میکنم لطفا دوستان یکمی با منم صحبت کنید جوری نصیحتم کنید ذهنم گند زده به حال وروزم م ...

بخدا منم حسود نیستم ولی ادم گاهی حسرت می کشه چرا اون؟چرا من ن؟!!😭من دوران مجردی پاک بودم به مادر پدرم احترام میزاشتم همیشه دعا خیر میکردن معلم هام همشون عاشقم بودن می گفتن آینده ات روشنه چون درس خون بودم کلی با حجاب بودم یهو یه ادم عوضی اومد تو زندگیم بعد کلی کتک آزار جدا شدم الان بیمارم داروهام گرون خرج خودم و بچم باید بدم اجاره خونم میدم شوهر سابقم هیچ خرجی نمیده بابت بچه تازه میخواد ازم بگیرتش اذیتم میکنه همون خانواده ک دعا خیر میکردن بعد طلاق کلا ولم کردن میبینی چقد بدبختم. در عوض کسایی هستن جز خانواده خودم دوران مجردی با همه بودن از اونا ک مادر از دستشون گریه میکرد هر روز الان شوهر خوب خونه ماشین آرامش هرچی ک فکرش کنی دارن .میگم چرا اونا اینجور من اینجور