خانومایی که قبل ازدواج دوست بودین با شوهرتون و رابطه کامل داشتید میشه از تجربتون بگید؟ بنظرتون کارتون درست بود یا اشتباه؟ چیشد اعتماد کردید و نترسیدین که ولتون کنه یا خیانت کنه و شما بخاطر داشتن رابطه نتونید رهاش کنید
اون لحظه امن ترین و درست ترین ادمی بود که دلم میخواست اولینمو باهاش تجربه کنم
بنابراین اصلا نگرانی نداشتم
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️
ببخشید قصد فضولی ندارم میخوام شرایطمو بسنجم که سوال میکنم، چرا زودتر از ۴ سال پا پیش نزاشت برای ازدو ...
همسرم هیچ پشتوانه ای نداشت حامی مالی نداشت صفر تاصد زندگیشو خودش ساخت میخواست پول جمع کنه خونه بخره ولی دلیل اصلیش اینا نبود سنمونم اکی بود سال اول دوستی پدرم فوت شد نمیخواستم تادوسه سال بعد ازدواج کنم وگرنه خودش وحونوادش مایل بودن چند بار بامادرم صحبت کردن ولی خب خودم نخواستم دوران دوستیمونم برام لذت بخش بود
کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️