2821
2789
عنوان

دوران دوستی

191 بازدید | 10 پست

خانومایی که قبل ازدواج دوست بودین با شوهرتون و رابطه کامل داشتید میشه از تجربتون بگید؟ بنظرتون کارتون درست بود یا اشتباه؟ چیشد اعتماد کردید و نترسیدین که ولتون کنه یا خیانت کنه و شما بخاطر داشتن رابطه نتونید رهاش کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این یچیز کاملا شخصیه وبستگی ب طرفین داره من طرفمو میشناختم وازش مطمئن بودم ولی ب کس دیگ پیشنهاد نمیکنم

برای خودم مشکلی نمیدیدم واشتباه نبود کارم

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

بهترین تصمیم ممکن بود اون لحظه

چون برام مهم نبود بعدش کات کنیم یا نه

اون لحظه امن ترین و درست ترین ادمی بود که دلم میخواست اولینمو باهاش تجربه کنم

بنابراین اصلا نگرانی نداشتم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

چند وقت باهم بودین عزیزم بعد رابطه پیش اومد؟

بعد ۶ ماه ما نزدیک ۴ سال دوست بودیم

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

بعد ۶ ماه ما نزدیک ۴ سال دوست بودیم

ببخشید قصد فضولی ندارم میخوام شرایطمو بسنجم که سوال میکنم، چرا زودتر از ۴ سال پا پیش نزاشت برای ازدواج؟ سنتون کم بود یا شرایطشو نداشت

ببخشید قصد فضولی ندارم میخوام شرایطمو بسنجم که سوال میکنم، چرا زودتر از ۴ سال پا پیش نزاشت برای ازدو ...

همسرم هیچ پشتوانه ای نداشت حامی مالی نداشت صفر تاصد زندگیشو خودش ساخت میخواست پول جمع کنه خونه بخره ولی دلیل اصلیش اینا نبود سنمونم اکی بود سال اول دوستی پدرم فوت شد نمیخواستم تادوسه سال بعد ازدواج کنم وگرنه خودش وحونوادش مایل بودن چند بار بامادرم صحبت کردن ولی خب خودم نخواستم دوران دوستیمونم برام لذت بخش بود