2777
2789
عنوان

یه فوبیا به فوبیا هام اضافه شد

196 بازدید | 22 پست

ما مستاجریم 

بعد مامانم امروز رفته بود خرید وقتی برگشت گفت اون خونه یادته فلان جا بودیم منم گفتم اره بعد گفت همسایه مون هم یادته گفتم اره 

گفت دختر اون خانواده رو امروز دیدم بعد احوال پرسی کردیم و حرف زدیم گفته برادرم یه زنی نشسته زیر پاش گفته باهات ازدواج میکنم توم زنت رو طلاق بده 

الان برادرم دیگه زنش رو طلاق داد 

گفتم پس مهریه و اینا چی 

گفته یک میلیارد و نیم بهش داده توافقی جدا شدن 

وسایل خونه هم هر چی جهیزه خودش خریده و هر چی هم تو این سال ها خریدن رو دادیم بهش 

بعد گفته بابام هم رفته خونه اون دختره هر چی از دهنش در اومده به اون خانواده گفته گفته فلان فلان شده این اگه دخترتون رو میدین به پسر من چون پسر من زن داره 

گفت الان خودمون هم خیلی ناراحتیم 

فکر کن نشستی داری زندگیتو میکنی یه دفعه شوهرت هوایی بشه بیافته با یه زن دیگه 

حالا نیاین بگین اون زن فقط مقصر بوده مرده هم از خداش بودع وگرنه قبول نمیکرد و میگفت من متاهلم

خب؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه حا ادم کم عقل و هول پیدا میشه زن و مردم نداره 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

والا من معتقدم اتتتتفاقا اون مرد پفیوز مقصر بوده

ما هم ممکنه هزار نفر بشینن زیر پامون، مگه پا میدیم؟

بعدم از کجا معلوم دختره نشسته زیر پای این؟ از کجا معلوم وعده وعید نداده بیا زنمو طلاق میدم؟

اصولا خواهرا دوس دارن طرف داداششونو بگیرن حالا یارو هر پخی که باشه، من خودم برادر دارم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم میترسم بابت این موضوع ولی سعی میکنم زیاد بهش فکرنکنم مخصوصا که شوهرم بخاطر کارش خیلی تو مرکز توجه هس

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

زندگی بهم یاد داد هیچ چیز از هیچکس بعید نیس

و اینکه همیشه آماده ی اتفاقات احتمالی زندکی باشم

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

ترجیح میدم مخفیانه خیانت کنه تا اینجوری

اینحوری که هیچی به تو نمیرسه باز اون زنه مهریه رو گرفته 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
فوبیا نداره، اگه قراره زنی بشینه زیر پا شوهرم، و اونم وا بده! بزار بده لیاقتش همونه😅

والا

مردی که انقد پفیوز باشه مجبور باشم قلاده‌ش کنم که وای نکنه به کسی نگاه کنه وای نکنه یکی بشینه زیر پاش وای نکنه بهم خیانت کنه رو میخوام نباشه صد سال

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
والا من معتقدم اتتتتفاقا اون مرد پفیوز مقصر بودهما هم ممکنه هزار نفر بشینن زیر پامون، مگه پا میدیم؟ب ...

نه بابا خواهره دختر خوبیه 

گفت میدونم مقصر برادرمه اصلا هم راضی نیستیم اون دختر رو بگیره

فوبیا نداره، اگه قراره زنی بشینه زیر پا شوهرم، و اونم وا بده! بزار بده لیاقتش همونه😅

ااخه عزیز من 

ادم با هزار ذمید و ارزو ازدواج میکنه بچه دار میشه بعد یه دفعه شوهره اینجوری میکنه 

درسته میتونی طلاق بگیری ولی خوب چند سال عمرت رو گذاشتی