2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد بیاین

2014 بازدید | 58 پست

همسرم رفته جایی بارخالی کنه منم رفته بودم مدرسه اخترم خواهرشوهرم ک شوهرش ضامن وامون شده زنگ زد گفت از بانک زنگ زدن گفتن قسط معوقه دارین اگه پرداخت نکنین چکتون برگشت میخوره منم گفتم باشه ب شوهرم زنگ بزنم ببین کرایه بارشو دادن پرداخت کنیم گفت آره اون یکی داداششون ک با شوهرم همکاره گفته ۵روز پیش کرایه دادن.منم زنگ زدم شوهرم ک کرایه رو دادن چرا ب من نگفتی تا قسطارو پرداخت کنیم گفت ندادن گفتم خب ب داداشت زنگ بزن اگه کرایه اادن بفرسته برامون چک شوهرخواهرت برگشت نخوره گفت باشه گفتم خبرم کن ،تا اینو گفتم آتیش گرفت چرا اینجوری باهام حرف میزنی تو غلط کردی تو گه خوردی برگردم باید خونه رو آتیش بزنم منم قطعش کردم.الان من چی گفتم اینجور کرد؟اینم بگم جایی ک رفته خیلی گرمه و گفت گردوخاکم هست کلافه بود.حساب کتاباو پرداخت قسطام دسته منه میترسم حساب کتابو بدم ب خودش قسطامون تلنباربشن.برگرده باهاش حرف نزنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین یک جمله ات کافی بوده برای اتیشی شدن همسرت. 

"منم زنگ زدم شوهرم ک کرایه رو دادن چرا ب من نگفتی" 

بزرگترین اشتباهت اینه مادر همسرت شدی اختیار قسط ها رو دستت گرفتی. بذار خودش پرداخت کنه و مسئولیت گردن خودش باشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببخشید خندم گرف😂انگار اون بدبخت کارگره توام رئیسشی😁😁

کارگرش نیست خب زنگ زده به شوهرش راجب وامشون صحبت کردن واقعاً بی خیالی از نامزدشه. وگرنه چرا باید خواهر شوهر زنگ بزنه به ایشون خب زنگ بزنه ب داداش خودش ک ایشونم مجبور نباشه زنگ‌بزنه دعوا بشه

ببخشید خندم گرف😂انگار اون بدبخت کارگره توام رئیسشی😁😁

ن آخه ی بار بخاطر ندونم کاریش ورشکست شد هرچی داشتیم ب باد داد الان خودش داده دست من داره دوباره جون میگیره.میترسم 

عصبی بوده درست گرمش بوده درست ولی باید یاد بگیرن درست حرف بزنن دقیقاااا مثل خودمی نامزد منم همینه.ما ...

خیلی کم پیش میاد اینجوری حرف بزنه شاید ی سالی میشه فحش ازدهنش درنیومده

همین یک جمله ات کافی بوده برای اتیشی شدن همسرت. "منم زنگ زدم شوهرم ک کرایه رو دادن چرا ب من نگفتی" ب ...

ببین ۴سال پیش دومیلیاردمون ک نمام سرمایه امون بود رو ب باد داد.الان چهارساله داره جون میکنه ۱ساله حساب کتاب دسته منه سرپاکردم زندگیمونو.میترسم دوباره بدم دستش بدبختمون کنه