من دو هفته پیش پریودیم تموم شد بعد که پاک شدم خونه تمیز میکردم ی چیزی برداشتم که یکم برام سنگین بپد سه روز بعد دوباره پریود شدم بعد همه چی عادی بود تا اینکه روز پنجم پریودیم یه کمر درد و دل درد شدیدی گرفتم الانم که تموم شده ادامه داره بعد من چون تجربه سقط جنین داشتم بیبی چک زدم ببینم دوباره شاید همونه بعد که زدم ی هاله ای ک بزور دیده میشه افتاد الان مثبته یا نه
من ماه مرداد دقیقا همین اتفاق برام افتاد . یکبار سوم مرداد پریود شدم و تموم شد . بعد ۲۴ مرداد بار سنگین بلند کردم پریود شدیدتری شدم لخته خون دفع میکردم . چون تو اقدام بودم ترسیدم سقط باشه ولی نبود . ولی بعداز اون پریود تو ۲۴ مرداد احساس سبکی میکردم . که دقیقا بعد این پریود زود باردار شدم .
[QUOTE=381858655]من ماه مرداد دقیقا همین اتفاق برام افتاد . یکبار سوم مرداد پریود شدم و تموم شد . بعد ۲۴ مرداد بار سن ...[/QUOTEالان ینی بیبی چکم منفیه دیگ خیالم راحت باشه؟
آره باردار نبودی . دو هفته قبلش هم که پریود شدی . خیالت راحت سقط نبود . خون های مرده رو دفع داری می ...
ن اخه برا اون رفتم دکتر گفت سقط کردی البته دوهفته پیش ک نبود من دی اینجوری سه بار پشت هم پریود شدم رفتم دکتر ازمایش دادم سقط کرده بودم گفتم شاید الانم همونجوری شده باز