2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

31 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها 

من دو هفته پیش پریودیم تموم شد بعد که پاک شدم خونه تمیز میکردم ی چیزی برداشتم که یکم برام سنگین بپد سه روز بعد دوباره پریود شدم بعد همه چی عادی بود تا اینکه روز پنجم پریودیم یه کمر درد و دل درد شدیدی گرفتم الانم که تموم شده ادامه داره بعد من چون تجربه سقط جنین داشتم بیبی چک زدم ببینم دوباره شاید همونه بعد که زدم ی هاله ای ک بزور دیده میشه افتاد الان مثبته یا نه

من ماه مرداد دقیقا همین اتفاق برام افتاد . یکبار سوم مرداد پریود شدم و تموم شد . بعد ۲۴ مرداد بار سنگین بلند کردم پریود شدیدتری شدم لخته خون دفع میکردم . چون تو اقدام بودم ترسیدم سقط باشه ولی نبود . ولی بعداز اون پریود تو ۲۴ مرداد احساس سبکی میکردم . که دقیقا بعد این پریود زود باردار شدم .

[QUOTE=381858655]من ماه مرداد دقیقا همین اتفاق برام افتاد . یکبار سوم مرداد پریود شدم و تموم شد . بعد ۲۴ مرداد بار سن ...[/QUOTEالان ینی بیبی چکم منفیه دیگ خیالم راحت باشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=381858655]من ماه مرداد دقیقا همین اتفاق برام افتاد . یکبار سوم مرداد پریود شدم و تموم شد . بع ...

آره  باردار نبودی . دو هفته قبلش هم که پریود شدی . خیالت راحت سقط نبود . خون های مرده رو دفع داری میکنی فقط .

آره باردار نبودی . دو هفته قبلش هم که پریود شدی . خیالت راحت سقط نبود . خون های مرده رو دفع داری می ...

ن اخه برا اون رفتم دکتر گفت سقط کردی البته دوهفته پیش ک نبود من دی اینجوری سه بار پشت هم پریود شدم رفتم دکتر ازمایش دادم سقط کرده بودم گفتم شاید الانم همونجوری شده باز