2777
2789
عنوان

تورو خدا برای گربه ام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چرا به تاپیکهام فضولی میکنی

من خودم از این‌کار بدم میاد که بری تاپیک های قبلی ولی نه برای کسی که بقیه رو سر کار میزاره برای کسی که مثلا میگه خوشبختم یکی میاد میگه ماه پیش بهت خیانت شده یا ماه پیش پول نداشتی 

منم اتفاقی چشمم به تاپیک قبلت افتاد 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
من خودم از این‌کار بدم میاد که بری تاپیک های قبلی ولی نه برای کسی که بقیه رو سر کار میزاره برای کسی ...

وقتی این تاپیک رو میزنم اگر مایل بودین این رو جوا بدین وگرنه کلا از من میاید بیرون نه اینکه برین ببینید چیا گفتم ..........سرکار نذاشتم 

آخخخخی عزیزم دلم کباب شد. کاش تاپیکت رو نمی خوندم.   خیلی متاثر شدم

و کامنتها رو خوندم بسیار متاسف شدم که بعضی چطور می تونند اینقدر بی احساس و بی درک باشند.و اینقدر فرهنگ پایینه که شعور اینو ندارند که وقتی کسی اینقدر ناراحته که میاد تاپیک می زنه. حداقل همدردی نمی کنند نمک به زخم طرف هم نباشند. 

راستی از گربه ت چه خبر. حالش چطوره عزیز؟

ابنکه برا گربه دعا کنیم

نه طبیعیه عزیزم. جدید نیست. اونهم مخلوق خداست. و خدا می دونه چقدر درد کشیده. فقط بی زبونه. و نمی تونه بیان کنه.   و چه اشکال داره دعا کنه برای سلامتی موجود زنده

من یادمه هم زمانیکه دخترم جوجه داشت و هم گربه  مریض شدند با دخترم کلی دعا کردیم. براشون  و اینجا سرچ کنی خیلی تاپیک دیدم که التماس دعا داشتند برای سلامتی حیوون خونگیشون یا پیداشدنش. حیوونا مظلومن.  من این تاپیک رو دیدم خدایی دلم کباب شد.  ببین اون زبون بسته چه زجری کشیده.  ‌کاش نمی دیدم

نه طبیعیه عزیزم. جدید نیست. اونهم مخلوق خداست. و خدا می دونه چقدر درد کشیده. فقط بی زبونه. و نمی تون ...

مرسی عزیزم اینقدر قشنگ صحبت کردی🌺

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜