2777
2789
عنوان

به نظرتون من خرابکاری کردم

67 بازدید | 8 پست

این اولین باره که درباره همچین چیزی حرف میزنم چون اصلا انگار حس میکنم تحقیر میشم 

من و نامزدم یه سالی باهم بودیم بعد واقعن از اولشم هدف ازدواج بود به لحاظ ظاهری و خانوادگی و اینا من خب بهترم به لحاظ مالی هم خانوادش چندان بهتر از من نیستن ولی خب خودش چون دوتا شغل داره که یکیش مال خودشه خب خیلی از من و خانوادم بهتره بعد من تا همین یه مدت پیش راستش هیچی ازش قبول نمیکردم یعنی همش اینطوری بودم که من خودم پول دارم چیزی هم نمیذاشتم واسم بخره یعنی همش میخواستم غرورم حفظ بشه که بدونه من خودمو ازش پایین تر نمیدونم ولی حالا واقعا خیلی چیزا رو اصلا به روش نمیاره خب دیگه نامزدیم یه کارایی یا حداقل هدیه هایی باید واسم بگیره حالا اگه شرایطش خوب نبود خب درک میکردم ولی وقتی داره از یه طرفم خودم اینطوری عادتش دادم 

اتفاقا کاملا برعکس رفتی جلو، خودتو پایین از اون دیدی(تو ناخوداگاهت) 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا کاملا برعکس رفتی جلو، خودتو پایین از اون دیدی(تو ناخوداگاهت)

آخه الان بعضی وقتا واقعا انتظار دارم مثلا زوج های اطرافم و میبینم که مثل ما تازه ازدواج کردن و شرایطشونم نسبت به همسر من پایین تره توی هر مناسبت کلی هدیه برای دختر خانم می‌خرن ولی من تو همه این مدت یه بار برای تولدم یه بارم عید اونم فقط یه هدیه کوچولو گرفتم حتی ولنتاینم هیچی هدیه نگرفتم تعداد هدیه های من به اون که خودم از خودم هیچ پولی ندارم کار هم نمیکنم خیلی بیشتره تا اون

همین که اجازه ندادی برات خرج کنه یعنی تو لیاقت خرج کردن و هدیه گرفتن رو نداری...کاملا اشتباه بوده عز ...

الان یعنی همیشه همینطوری میخواد باشه من خودم همه چی دارما اصلا نیازی به خرج کردن اون ندارم ولی خب بحث احساسیش مد نظرمه که وقتی میدونم شرایطش خوبه توان خرید کردن داره دوست دارم خب بهم اهمیت بده

اشتباه کردی من ازاول انقدرنخواستم الان بعد۸سال هم خودم روم نمیشه هم اون بدعادت شده

ولی اینطوری که نمیشه الان خونه خودمونم فردا که ازدواج کردم رفتم خونه خودم که باز نمیتونم از خانوادم پول بگیرم اون نخواد هزینه هامو بده پس کی بده 

الان یعنی همیشه همینطوری میخواد باشه من خودم همه چی دارما اصلا نیازی به خرج کردن اون ندارم ولی خب بح ...

خب باید درخواست نیاز کنی ...مثلا تو حرفات بگی از فلان چیز خوشت میاد یا دوست داری فلان چیز رو بگیری یا بخوری...یا حین دور دور کردن نشون بدی بگی این قشنگه ودلت میخوادش...کم کم شروع کن

چو ذکرِ خیر طلب می‌کنی سخن این است

که در بهایِ سخن سیم و زر دریغ مدار

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.