2777
2789
عنوان

حس ششم دارم خواستید بیاید قسمت دوم

1931 بازدید | 216 پست

سلام روزتون به خوشی و شادی💗

عزیزای دل من نه رمالم نه فالگیر حس ششم فقط یه حسه که بعضی ها دارن و بعضی ها نه و این تاپیک فقط مختص کسایی هست که بهش اعتقاد دارن ضمن احترام به عقاید و سلیقه های هم، بهتره حس ششم رو به تمسخر نگیریم و اگر اعتقادی بهش ندارید تو تاپیک نمونید!!!

ممکنه بعضا خطایی هم وجود داشته باشه که اونم بخاطر عدم ارتباط چهره به چهره هست شما فقط اسم و خواستتو میگی و من باید ارتباط بگیرم پس حق بدید که بعضا خطا وجود داشته باشه چون تمام انرژیمو دارم میزارم

و اینکه خصوصی تورو خدا دیگه نیاید دو روزه از بس اومدم تو سایت و اکانتم پرید خسته شدم🙏😂

فعلا بیاین تو همین تاپیک که ایشالله به همتون بتونم جواب بدم و لطفا لطفا لطفا فقط یه بار خواستتونو مطرح کنین تو هفتاد بار هم بنویسی من جوابتو فقط یه بار میدم و از صفحه اول شروع میکنم جواب دادن

پس برای ارتباط گرفتن با هم🤝

۱.اسم خودتو میگی ۲.خواستتو مطرح میکنی(اگر نسبت به شخصی سوالی داری اسم شخص الزامی!!!!)

۳.اعتقاد نداشته باشی نمیتونم ارتباط بگیرم پس خواهشا با دل اعتقاد داشته باشید

و راه حل های دفع خیلی از مشکلات شما ارتباط با خدا و قرآن هست که اونم کمکتون میکنم که چیکار کنین

من نگاه میکنم فعلا شما بفرمایید ۱۲ به بعد دونه دونه جواب بدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرزانه.تا هفته بعد طرفم میاد برا اشتی؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

غزاله

سعید دوستش داره؟

ته این رابطه چی میشه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

بارانکی ازدواج میکنم🤣و خصوصیات و فاصله سنیمون بهترین و بدترین رفتارش؟

سلام تا برج ۶ ازدواجی در کار نیست بعد برج ۶ رو آخرای برج ۶ باید بیای ببینم

و اینکه ظاهر و باطنتو یکی کن دوگانگی داری که این باعث ترد شدن خیلیا ازت شده