2777
2789
عنوان

هکم کردن

92 بازدید | 10 پست

خانما صب یه پیامک اومد که یارانه شما قطع شد من خابالود بودم همیشه حواسم هست نمی‌دونم جیشد که زدم رو لینک انگار حالاچقد یارانه میدن که من انقد ترسیدم خلاصه کدملی شوهرم و شماره خودم بنام همسرمع رو وارد کردم وگف این نرم افزار و نصب کن اونوقت تازه فهمیدم چه گندی زدم. تا شوهرم بره یساعتی طول کشید زنگ زدم پلیس فتا گف اینترنتی خاموش کن عکس وفیلماتو بریز تو فلش گوشی رو بازیابی به کارخانه کن

خلاصه منم تا الان درگیر بودم به شوهرم چیزی نگفتم .پلیس گف گوشی شما آلوده شده و به حساب اون کاری ندارن احتمالا حساب شمارو هک کنن 

خودم تو یه کارتم فقط پول داشتم اونم زدم دیروز به کارت دیگم که همراه بانک نداره . الان بازم ممکنه حساب شوهرم هک بشه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم نرم افزار نزدی نیاز نیست بترسی

چقد من خنگم آخه .

من همیشه به بقیه میگم رو لینک نزن. ایندفعه خودم افتادم تو دام .

نه دانلودش نکردم ولی روش زدم اما دانلود نشد 

لااقل به شوهرت بگو پولشو انتقال بدهاگه رفت دیگه برگشتی نیست

بهش صب گفتم پیامک اومده گوشی شما هک شده زنگ زدم فتا گفته بازیابی کن بعد بهش گفتم حسابت برداشت نداشت گفت نه گفتم حواست باشه فتا گف هک شدین 

چقد من خنگم آخه .من همیشه به بقیه میگم رو لینک نزن. ایندفعه خودم افتادم تو دام .نه دانلودش نکردم ولی ...

ببین اونا وقتی هک میکنند در ثانیه عمل میکنند صبر نمیکنند بعد چند رو شروع کنند چون از بستر نا امن فعالیت میکنند و میخوان همچنان به فعالیتشون ادامه بدن احتمال زیاد هکشون ننشسته 

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

ببین اونا وقتی هک میکنند در ثانیه عمل میکنند صبر نمیکنند بعد چند رو شروع کنند چون از بستر نا امن فعا ...

واقعا ؟ 

خدااز دهنت بشنوه 

گوشیمو بازیابی زدم الان تو مرحله درحال برسی اطلاعات گیر کرده نمی‌دونم چرا بالا نمیاد 😭