2777
2789

ربطی به چندتا نداره

اونجا اینقدر پیچیدس که از سرت تا نوک پات برسی میشه کاش فقط مشکل جواب غلطا بود

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به چندتا ندارهاونجا اینقدر پیچیدس که از سرت تا نوک پات برسی میشه کاش فقط مشکل جواب غلطا بود

یه سوال انقد پیچوند باعث شد اشتباه جواب بدم.. بخدا من نمیدونم راست بگم دروغ بگم اونجا

یه سوال انقد پیچوند باعث شد اشتباه جواب بدم.. بخدا من نمیدونم راست بگم دروغ بگم اونجا

😐🤣دیگه باید خودت تشخیص بدی چیو راست بگی چیو دروغ

سعی کن طبق خواسته ها و طرز فکر اونا جواب بدی همین

مسلط باشی خیلی مهمه

وقتی ببینن دست پاچه ای راحت ردت میکنن

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

😐🤣دیگه باید خودت تشخیص بدی چیو راست بگی چیو دروغسعی کن طبق خواسته ها و طرز فکر اونا جواب بدی همینم ...

حالم بد واقعا من اصلا نمیتونم نقش بازی کنم ی من گفتن ب دروغ بگو همیشه میری نماز جمعه قشنگ مچمو گرفت گفت امام جمعه چ سوره هایی میخونه

حالم بد واقعا من اصلا نمیتونم نقش بازی کنم ی من گفتن ب دروغ بگو همیشه میری نماز جمعه قشنگ مچمو گرفت ...

خب نباید اینو میگفتی

باید میگفتی مثلا در سال یکی دوبار همراه مامانم میرم یا خالم یا فلان🤣🤣خب معلومه که نسل ما هرهفته نمیره خدایا

خب نباید اینو میگفتیباید میگفتی مثلا در سال یکی دوبار همراه مامانم میرم یا خالم یا فلان🤣🤣خب معلومه ...

نه من قبلا همیشه میرفتم حتی اگه این اواخر اصلا نرفتم اخرین بارم روز قدس رفتم 

نه من قبلا همیشه میرفتم حتی اگه این اواخر اصلا نرفتم اخرین بارم روز قدس رفتم

پس چرا نمی‌دونستی چی میخونه؟

یک ماهم از روز قدس نمیگذره

والا من نماز جمعه قبلا زیاد میرفتم یه مدت اصلا نرفتم من خواستم راستشو بگم دوستان اشنایان گفتن ن دروغ ...

نزدیک ب مصاحبه برو نماز جمعه چون ازتم سوال میکنن راجب خطبه و مدل نماز خوندن دیگ دروغم نگفتی

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕