nasimmmbanoo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 8936 عنوان اگر تو مصاحبه چندتا جواب غلط بدی ردی 121 بازدید | 11 پست سلام دوستان نظرتون چیه گزینش اموزش پرورش منظورم 1404/02/22 | 09:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی_خانم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 6657 ن امتیاز کم میشه بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝 ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9717 ربطی به چندتا ندارهاونجا اینقدر پیچیدس که از سرت تا نوک پات برسی میشه کاش فقط مشکل جواب غلطا بود خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
nasimmmbanoo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 8936 ربطی به چندتا ندارهاونجا اینقدر پیچیدس که از سرت تا نوک پات برسی میشه کاش فقط مشکل جواب غلطا بود یه سوال انقد پیچوند باعث شد اشتباه جواب بدم.. بخدا من نمیدونم راست بگم دروغ بگم اونجا
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9717 یه سوال انقد پیچوند باعث شد اشتباه جواب بدم.. بخدا من نمیدونم راست بگم دروغ بگم اونجا 😐🤣دیگه باید خودت تشخیص بدی چیو راست بگی چیو دروغسعی کن طبق خواسته ها و طرز فکر اونا جواب بدی همینمسلط باشی خیلی مهمهوقتی ببینن دست پاچه ای راحت ردت میکنن خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
nasimmmbanoo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 8936 ن امتیاز کم میشه والا من نماز جمعه قبلا زیاد میرفتم یه مدت اصلا نرفتم من خواستم راستشو بگم دوستان اشنایان گفتن ن دروغ بگو حالام از این نمایش مسخره بهم میخوره
nasimmmbanoo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 8936 😐🤣دیگه باید خودت تشخیص بدی چیو راست بگی چیو دروغسعی کن طبق خواسته ها و طرز فکر اونا جواب بدی همینم ... حالم بد واقعا من اصلا نمیتونم نقش بازی کنم ی من گفتن ب دروغ بگو همیشه میری نماز جمعه قشنگ مچمو گرفت گفت امام جمعه چ سوره هایی میخونه
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9717 حالم بد واقعا من اصلا نمیتونم نقش بازی کنم ی من گفتن ب دروغ بگو همیشه میری نماز جمعه قشنگ مچمو گرفت ... خب نباید اینو میگفتیباید میگفتی مثلا در سال یکی دوبار همراه مامانم میرم یا خالم یا فلان🤣🤣خب معلومه که نسل ما هرهفته نمیره خدایا خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
nasimmmbanoo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 8936 خب نباید اینو میگفتیباید میگفتی مثلا در سال یکی دوبار همراه مامانم میرم یا خالم یا فلان🤣🤣خب معلومه ... نه من قبلا همیشه میرفتم حتی اگه این اواخر اصلا نرفتم اخرین بارم روز قدس رفتم
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9717 نه من قبلا همیشه میرفتم حتی اگه این اواخر اصلا نرفتم اخرین بارم روز قدس رفتم پس چرا نمیدونستی چی میخونه؟یک ماهم از روز قدس نمیگذره خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
گوگولی_خانم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 6657 والا من نماز جمعه قبلا زیاد میرفتم یه مدت اصلا نرفتم من خواستم راستشو بگم دوستان اشنایان گفتن ن دروغ ... نزدیک ب مصاحبه برو نماز جمعه چون ازتم سوال میکنن راجب خطبه و مدل نماز خوندن دیگ دروغم نگفتی بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝 ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕
nasimmmbanoo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 8936 پس چرا نمیدونستی چی میخونه؟یک ماهم از روز قدس نمیگذره خب یادم نبود چه سوره ای خوند بعد با شک جواب دادم