2777
2789

طرف خودش مشکلش رو می‌دونه جوابشم مشخصه خودش تو همون تاپیک جواب خودشو میده آب و تاب میده به داستان و مظلوم نمایی می‌کنه😐😐بعد پونزده سی صفحه مبره جلو بازم می‌پرسه یعنی به نظرتون چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا

مخصوصاً تایپیک بچه مدرسه ایا

از خاستگارای خیالی مثل جاسوس که به سفارت رفتو امد داره و تولید کننده کاندوم ساز برای دوستاشون اومده میگن تا خودشون یه زن جا میزنن

خوب باش ولی ساده نه🎀

منم حسم مث شماس

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

قطعامخصوصاً تایپیک بچه مدرسه ایااز خاستگارای خیالی مثل جاسوس و کاندوم ساز برای دوستاشون اومده میگن ت ...

این تاپیکای نامزدی تو سن کم و وای عاشقشم عاشقمه و عشقای خیالی خیلی زیاد شدن من زیاد نمیام نی نی سایت ولی هر وقت میام از این موضوعات تو پربازدیدا هستن و فیک بودنشون عیانه😂😐

این تاپیکای نامزدی تو سن کم و وای عاشقشم عاشقمه و عشقای خیالی خیلی زیاد شدن من زیاد نمیام نی نی سایت ...

خیلی زیاد شده بچه مدرسه ایه تو خونه نشسته تو ذهنش خیال‌پردازی میکنه میاد اینجا خیالپردازیشو فکتاشو تبدیل میکنه به تایپیک 

خوب باش ولی ساده نه🎀

بعدمیگن تاپیکای قبلی طرف رو نگاه نکنین 

طرف دوماه پیش تاپیک زده تازه عروسی کردم۴۰روزه شوهرم کتکم زده له و لورده تو اتوبوسم دارم میرم خونه بابام یکماه بعد تاپیک زده بودبی بی چکم مثبته بعد دوهفته دیگه تاپیک زده بود بچه دوممو باردارم پدرشوهرم تافهمید پیشونیمو بوسید و ۶تا النگو بهم داد دادیعنی توی ۴ماه بعداز ازدواجش دوبار باردارشده بود نمیدونم